19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker vatandaşları dinledi!

Gebze 22.01.2019 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker vatandaşları dinledi!

HABER: ÖMÜR KAVRAN Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir haftalık iznin ardından görevine döndü. AK Parti’de Kocaeli Adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından bir haftalık izne çıkan Başkan Adnan Köşker, geçtiğimiz gün Gebze’ye geri döndü. Köşker geri dönemsiyle ilk iş olarak vatandaşlarla hasbihal etti. Gebze’nin en büyük AVM’si olan Gebze Center’a giden Köşker, burada vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Köşker’e Center ziyaretinde geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti. Köşker, “Çocukları, Eşleri, yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte Gebze Center AVM’ye gelen hemşehrilerimizi önceki dönem İlçe Başkanımız Hasan Soba ile birlikte ziyaret ediyoruz. Herkese iyi alışverişler diliyorum...”dedi.

HABER: ÖMÜR KAVRAN

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir haftalık iznin ardından görevine döndü. AK Parti’de Kocaeli Adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından bir haftalık izne çıkan Başkan Adnan Köşker, geçtiğimiz gün Gebze’ye geri döndü. Köşker geri dönemsiyle ilk iş olarak vatandaşlarla hasbihal etti. Gebze’nin en büyük AVM’si olan Gebze Center’a giden Köşker, burada vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Köşker’e Center ziyaretinde geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti. Köşker, “Çocukları, Eşleri, yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte Gebze Center AVM’ye gelen hemşehrilerimizi önceki dönem İlçe Başkanımız Hasan Soba ile birlikte ziyaret ediyoruz. Herkese iyi alışverişler diliyorum...”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.