GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Köşker: Verdiğimiz sözleri tuttuk!

Gebze 07.03.2019 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker: Verdiğimiz sözleri tuttuk!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önceki gün yapılan Belediye Meclis toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirerek, veda etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önceki gün yapılan Belediye Meclis toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirerek, veda etti. Verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Köşker, “Belediye başkanlığı, Milletvekilliği bir meslek değil, biz bunu görev kabul ettik. Bütün ekibimiz cansiparane, aşkla çalıştı. Biz Gebze’yi 2009 yılında marka şehir olacak dedik. Gönül belediyeciliğini 2009 yılında başlattık biz. ‘Gebze halkını mutlu etmek en büyük projemiz’ dedik. Marka olacak dediğimiz zaman bizi yadırgayanların görüşlerinin tamamen değiştiğini gördük. Sorunlar devam ediyor, her geçen gün artıyor. Zaten sorun olmasa bizlere gerek yok. Her yerde sorunlar yaşanacak. Bunları çözmek kadro ve finansman işi. Kaynakları en iyi şekilde kullanarak hizmet ettik. Gebze artık kabuğuna kıran bir kent haline geldi. Bu kentin nüfusu yakın zamanda 2 milyonu geçecektir. 4 ilçede 800 bin nüfus var, bir çok ilde olmayan bir nüfus ve her geçen gün de gelişiyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik.”dedi. AYRIM YAPMADIK Hizmette ayrım yapmadıklarını vurgulayan Köşker, “Hizmetlerde ve çalışmalarda siyasi ayrım yapmadık. 10 yıl da tarihe geçen bir Belediye Başkanıyız. İki dönem bu görevi yerine getirdik, kimseye kırgınlığımız yok. 2009 öncesi karakterimiz neyse bundan sonrada Gebze sokaklarında yanı karakterle dolaşmaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımız komisyonlarda görev aldı, bu komisyonların çalışmalarına müdahale etmedik. Herkesin hak ve hukukunu koruduk.  Bizlerde insanız, bizim de hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. İş yapılan yerde hata ve eksik olur. İyi niyetli çıktığınız yolda verdiğiniz kararlar, yanlış anlaşılıyorlar. Hiçbir Belediye başkanımızın arkasından olumsuz konuşmadık. 10 yılda güzel işler yaptık, bizden sonrakiler de güzel hizmetler yapacaktır.”diye konuştu. PARTİMİN EMRİNDEYİM Bundan sonra da partisinin emrinde olduğunu kaydeden Köşker, “Muhalefetin de eleştirileri oldu, onlarında uyarılarını dikkate alarak çalışmalarımızı hayata geçirdik. Bu Meclis 5 yıllık görev süresinde çok önemli işlere imza attı. Zinnur beyin adayın gösterilmesinden memnunum. Siyasetin dışından birisi olmasından ise bildiğimiz birinin olmasından dolayı mutluyum. Bu bayrak yarışı, nöbet değişimidir. Sonucu makul ve anlayışla karşıladık bu memleket meselesidir. Bu bizim için davadır, davama hizmet etmek için her zaman hazırım.”şeklinde konuştu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önceki gün yapılan Belediye Meclis toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirerek, veda etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önceki gün yapılan Belediye Meclis toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirerek, veda etti. Verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Köşker, “Belediye başkanlığı, Milletvekilliği bir meslek değil, biz bunu görev kabul ettik. Bütün ekibimiz cansiparane, aşkla çalıştı. Biz Gebze’yi 2009 yılında marka şehir olacak dedik. Gönül belediyeciliğini 2009 yılında başlattık biz. ‘Gebze halkını mutlu etmek en büyük projemiz’ dedik. Marka olacak dediğimiz zaman bizi yadırgayanların görüşlerinin tamamen değiştiğini gördük. Sorunlar devam ediyor, her geçen gün artıyor. Zaten sorun olmasa bizlere gerek yok. Her yerde sorunlar yaşanacak. Bunları çözmek kadro ve finansman işi. Kaynakları en iyi şekilde kullanarak hizmet ettik. Gebze artık kabuğuna kıran bir kent haline geldi. Bu kentin nüfusu yakın zamanda 2 milyonu geçecektir. 4 ilçede 800 bin nüfus var, bir çok ilde olmayan bir nüfus ve her geçen gün de gelişiyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik.”dedi.

AYRIM YAPMADIK

Hizmette ayrım yapmadıklarını vurgulayan Köşker, “Hizmetlerde ve çalışmalarda siyasi ayrım yapmadık. 10 yıl da tarihe geçen bir Belediye Başkanıyız. İki dönem bu görevi yerine getirdik, kimseye kırgınlığımız yok. 2009 öncesi karakterimiz neyse bundan sonrada Gebze sokaklarında yanı karakterle dolaşmaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımız komisyonlarda görev aldı, bu komisyonların çalışmalarına müdahale etmedik. Herkesin hak ve hukukunu koruduk.  Bizlerde insanız, bizim de hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. İş yapılan yerde hata ve eksik olur. İyi niyetli çıktığınız yolda verdiğiniz kararlar, yanlış anlaşılıyorlar. Hiçbir Belediye başkanımızın arkasından olumsuz konuşmadık. 10 yılda güzel işler yaptık, bizden sonrakiler de güzel hizmetler yapacaktır.”diye konuştu.

PARTİMİN EMRİNDEYİM

Bundan sonra da partisinin emrinde olduğunu kaydeden Köşker, “Muhalefetin de eleştirileri oldu, onlarında uyarılarını dikkate alarak çalışmalarımızı hayata geçirdik. Bu Meclis 5 yıllık görev süresinde çok önemli işlere imza attı. Zinnur beyin adayın gösterilmesinden memnunum. Siyasetin dışından birisi olmasından ise bildiğimiz birinin olmasından dolayı mutluyum. Bu bayrak yarışı, nöbet değişimidir. Sonucu makul ve anlayışla karşıladık bu memleket meselesidir. Bu bizim için davadır, davama hizmet etmek için her zaman hazırım.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.