KÖŞKER YAVUZ SELİM SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Gebze 21.11.2016 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖŞKER YAVUZ SELİM SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün Mahalle halkıyla kahvaltıda bir araya geldi.

  Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün kahvaltıda bir araya geldi. Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Meclis üyeleri Metin Aksu, Cesur Kurtgöz,  Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran,  Ak Parti Yavuz Selim Mahalle temsilcisi Abdullah Kahraman,  Hürriyet mahallesi Başkanı Adnan Civil, Sivas Koyulhisar Dernek Başkanı İsmet Durugol, Yeşilköy Dernek Başkanı Turan Firar ve üyeleri Gebze Soğukpınar Derneği Yönetimi, Ar-KÖDER yönetim kurulu üyeleri katıldı. 2/B’Yİ KONUŞTULAR Toplantı Yavuz Selim Mahallesi Selim Paşa Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yapılırken toplantı da, 2/B konusu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği üyeleri Ocak ayına kadar geçecek süreci izleyeceklerini konunun netlik kazanmasının ardından tekrar o tarihte bir toplantı daha gerçekleştireceklerine dair karar aldı.  
Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün Mahalle halkıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği önceki gün kahvaltıda bir araya geldi. Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Meclis üyeleri Metin Aksu, Cesur Kurtgöz,  Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran,  Ak Parti Yavuz Selim Mahalle temsilcisi Abdullah Kahraman,  Hürriyet mahallesi Başkanı Adnan Civil, Sivas Koyulhisar Dernek Başkanı İsmet Durugol, Yeşilköy Dernek Başkanı Turan Firar ve üyeleri Gebze Soğukpınar Derneği Yönetimi, Ar-KÖDER yönetim kurulu üyeleri katıldı.

2/B’Yİ KONUŞTULAR

Toplantı Yavuz Selim Mahallesi Selim Paşa Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yapılırken toplantı da, 2/B konusu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği üyeleri Ocak ayına kadar geçecek süreci izleyeceklerini konunun netlik kazanmasının ardından tekrar o tarihte bir toplantı daha gerçekleştireceklerine dair karar aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.