19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşklüçeşme sakinleri iftarda buluştu

Gebze 09.06.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köşklüçeşme sakinleri iftarda buluştu

Köşklüçeşme sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte, Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde kurulan geleneksel mahalle iftarında oruçlarını açtı

  ÖNCE ESNAF TURU Gebze Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar sofrası dün akşam Köşklüçeşme Mahallesi’nde kuruldu. İftar saati öncesi mahalle esnaflarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek esnafları ve vatandaşları mahalle iftarlarına davet etti. TEK TEK İLGİLENDİ İftar yapılacak alana gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çocukların fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmeyen Başkan Köşker’e AK Parti İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Engin güzel, Nilay ayran, Sadık Albayrak ve mahalle muhtarları da eşlik etti. RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN Mahalle muhtarlığının bulundu sokakta kurulan iftar sofrasına aileleriyle ve komşularıyla birlikte gelen Köşklüçeşme sakinlerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Şu anda dünyada savaş halinde olan birçok Müslüman ülke var. Allah onlara, orada yaşayan Müslüman kardeşlerimize yardım etsin. Bizler bu gün burada bu sofralarda çok şükür hep birlikte iftarımızı açıyoruz. Allah birliğimize zeval vermesin, ülkemiz üzerinde oyunlar planlayanlara fırsat vermesin. KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM Ramazan ayı bereket ve dua ayıdır. Bizlerde birliğimizin ve berberliğimizin bozulmaması için dua edelim. Savaş halinde olan komşu Müslüman ilkelerimiz için de dua edelim inşallah” dedi. Aynı sofra etrafında oruçlarını birlikte açan mahalle sakinleri gezici TIR’da sahnelenen Türk Sanat Musikisi eserlerini dinledi. Çocukların da unutulmadığı iftar sofrasında, çocuklar için özel ikramlarda da bulunuldu.
Köşklüçeşme sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte, Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde kurulan geleneksel mahalle iftarında oruçlarını açtı

 

ÖNCE ESNAF TURU

Gebze Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar sofrası dün akşam Köşklüçeşme Mahallesi’nde kuruldu. İftar saati öncesi mahalle esnaflarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek esnafları ve vatandaşları mahalle iftarlarına davet etti.

TEK TEK İLGİLENDİ

İftar yapılacak alana gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çocukların fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmeyen Başkan Köşker’e AK Parti İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Engin güzel, Nilay ayran, Sadık Albayrak ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Mahalle muhtarlığının bulundu sokakta kurulan iftar sofrasına aileleriyle ve komşularıyla birlikte gelen Köşklüçeşme sakinlerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Şu anda dünyada savaş halinde olan birçok Müslüman ülke var. Allah onlara, orada yaşayan Müslüman kardeşlerimize yardım etsin. Bizler bu gün burada bu sofralarda çok şükür hep birlikte iftarımızı açıyoruz. Allah birliğimize zeval vermesin, ülkemiz üzerinde oyunlar planlayanlara fırsat vermesin.

KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM

Ramazan ayı bereket ve dua ayıdır. Bizlerde birliğimizin ve berberliğimizin bozulmaması için dua edelim. Savaş halinde olan komşu Müslüman ilkelerimiz için de dua edelim inşallah” dedi. Aynı sofra etrafında oruçlarını birlikte açan mahalle sakinleri gezici TIR’da sahnelenen Türk Sanat Musikisi eserlerini dinledi. Çocukların da unutulmadığı iftar sofrasında, çocuklar için özel ikramlarda da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.