KOü'de yemek zamlandı!

Kocaeli 17.09.2019 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOü'de yemek zamlandı!

Kocaeli Üniversitesi yemekhane fiyatlarına zam geldiği iddia edilirken, üniversite öğrencileri zamların geri çekilmesi için imza kampanyası başlattı. 2019-2020 Eğitim ve öğretim dönemine başlayan Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, yemekhanede yapılan ancak henüz uygulanıp uygulanmadığı bilinmeyen yemek zammının düşürülmesi hakkında imza kampanyası başlattı. Öğrenciler, “16 Eylül 19 tarihinde üniversitemizin yemekhane ve kantin fiyatlarına zamlar getirilmiştir. 2.50 TL olan yemek fiyatları 3 TL olmuştur. İkinci basıma ise 5 TL zam yapılarak ikinci yemeğin fiyatı 7.50 TL' ye yükselmiştir. Kantin fiyatları ise yine benzer miktarda zamlanmıştır. Bunun yanında ulaşıma ve KYK yurtlarına da zam gelmiştir. Üst üste gelen bu zamları biz öğrenciler kaldıramıyoruz. Yemekhane ve kantin fiyatlarına gelen zamların geri çekilmesini talep ediyoruz” ifadelerinde bulundu. Üniversite yönetimi ise, söz konusu zamlarla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, yaklaşık 2 saat önce başlayan imza kampanyası kısa sürede yüzlerce insana ulaştı.  

Kocaeli Üniversitesi yemekhane fiyatlarına zam geldiği iddia edilirken, üniversite öğrencileri zamların geri çekilmesi için imza kampanyası başlattı.

2019-2020 Eğitim ve öğretim dönemine başlayan Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, yemekhanede yapılan ancak henüz uygulanıp uygulanmadığı bilinmeyen yemek zammının düşürülmesi hakkında imza kampanyası başlattı. Öğrenciler, “16 Eylül 19 tarihinde üniversitemizin yemekhane ve kantin fiyatlarına zamlar getirilmiştir. 2.50 TL olan yemek fiyatları 3 TL olmuştur. İkinci basıma ise 5 TL zam yapılarak ikinci yemeğin fiyatı 7.50 TL' ye yükselmiştir. Kantin fiyatları ise yine benzer miktarda zamlanmıştır. Bunun yanında ulaşıma ve KYK yurtlarına da zam gelmiştir. Üst üste gelen bu zamları biz öğrenciler kaldıramıyoruz. Yemekhane ve kantin fiyatlarına gelen zamların geri çekilmesini talep ediyoruz” ifadelerinde bulundu. Üniversite yönetimi ise, söz konusu zamlarla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, yaklaşık 2 saat önce başlayan imza kampanyası kısa sürede yüzlerce insana ulaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.