19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ BU DÖNEME YETİŞTİRİLECEK

Kocaeli 31.07.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ BU DÖNEME YETİŞTİRİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 eğitim dönemine yetiştirilecek KOÜ İlahiyat Fakültesini inceledi

Yeni eğitim sezonuna yetiştirilecek Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hizmet binasını inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni fakültemizin ülkemize, kentimize ve İslam âlemine hayırlar getirsin. İnanıyorum ki bu fakültemiz sağlam temeller üzerinde yetişmiş önemli âlimler yetiştirecektir” dedi. Fakültenin incelenmesi sırasında KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ercüment Çiftçi, Üniversitenin Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Ayhanlar Asfalt A.Ş sahibi Murat Ayhan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Abdullah Kahraman ve teknik personel katıldı.   BU DÖNEME YETİŞTİRİLECEK Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4 katlı olarak tasarlanmış olmasıyla birlikte, bodrum katta 112 kişilik derslik, hattat atölyesi, kütüphane, ebru atölyesi, müzik odası, bay-bayan mescit bulunuyor. Zemin katta 288 kişilik derslik, birinci katta da yine 288 kişilik derslik bulunmasının yanı sıra,  ikinci katta 288 kişilik derslik, 4 adet kulüp odası ve 191 kişilik Konferans salonu bulunuyor. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi toplamda 688 öğrenci kapasitesine sahip olması da gelecek yıllarda öğrenci sayısında artması da bekleniyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Fakülte binasının bu döneme yetiştirileceği de ifade ediliyor.   AYHANLAR FİRMASI İNŞAATI YÜKLENDİ” Ayhanlar Asfalt A.Ş’nin hayırsever sahibi Murat Ayhan’ın üstlendiği İlahiyat Fakültesi inşaatımım 7 Eylül 215’te tamamlanarak hizmete gireceği  belirtildi. 2015-2016 döneminde 62 öğrencinin eğitime başlayacağı fakültenin gelecek yıllarda bu sayının katlanarak büyümesi de bekleniyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 eğitim dönemine yetiştirilecek KOÜ İlahiyat Fakültesini inceledi

Yeni eğitim sezonuna yetiştirilecek Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hizmet binasını inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni fakültemizin ülkemize, kentimize ve İslam âlemine hayırlar getirsin. İnanıyorum ki bu fakültemiz sağlam temeller üzerinde yetişmiş önemli âlimler yetiştirecektir” dedi. Fakültenin incelenmesi sırasında KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ercüment Çiftçi, Üniversitenin Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Ayhanlar Asfalt A.Ş sahibi Murat Ayhan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Abdullah Kahraman ve teknik personel katıldı.
 
BU DÖNEME YETİŞTİRİLECEK
Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4 katlı olarak tasarlanmış olmasıyla birlikte, bodrum katta 112 kişilik derslik, hattat atölyesi, kütüphane, ebru atölyesi, müzik odası, bay-bayan mescit bulunuyor. Zemin katta 288 kişilik derslik, birinci katta da yine 288 kişilik derslik bulunmasının yanı sıra,  ikinci katta 288 kişilik derslik, 4 adet kulüp odası ve 191 kişilik Konferans salonu bulunuyor. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi toplamda 688 öğrenci kapasitesine sahip olması da gelecek yıllarda öğrenci sayısında artması da bekleniyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Fakülte binasının bu döneme yetiştirileceği de ifade ediliyor.
 
AYHANLAR FİRMASI İNŞAATI YÜKLENDİ”
Ayhanlar Asfalt A.Ş’nin hayırsever sahibi Murat Ayhan’ın üstlendiği İlahiyat Fakültesi inşaatımım 7 Eylül 215’te tamamlanarak hizmete gireceği  belirtildi. 2015-2016 döneminde 62 öğrencinin eğitime başlayacağı fakültenin gelecek yıllarda bu sayının katlanarak büyümesi de bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.