19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ’lü Gençler, Büyükakın’dan destek bekliyor!

Kocaeli 24.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOÜ’lü Gençler, Büyükakın’dan destek bekliyor!

Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencileri, projeleri için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ya da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten ulaşım desteği bekliyor. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü, bu yıl da güzel bir projeye imza atacak. Kulüpte yer alan öğrenciler, Samsun Salıpazarı’nda 'Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer' projesiyle kütüphane kuracak. Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan etkinlik 28-29-30 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencileri projelerini gerçekleştirebilmek için yetkililerden ulaşım noktasında destek bekliyor. 27 öğrenci Kocaeli'den Samsun'a gidebilmek için otobüs istiyor. Bizler de buradan hem Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'a hem de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e bu konuda sesleniyor, öğrencilere destek vermeleri noktasında rica da bulunuyoruz. İletişim için; 0545 589 37 27 (Furkan Tahir Şahin), 0554 507 67 40 (Buket Kibaroğlu)

Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencileri, projeleri için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ya da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten ulaşım desteği bekliyor.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü, bu yıl da güzel bir projeye imza atacak. Kulüpte yer alan öğrenciler, Samsun Salıpazarı’nda 'Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer' projesiyle kütüphane kuracak. Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan etkinlik 28-29-30 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Kocaeli Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencileri projelerini gerçekleştirebilmek için yetkililerden ulaşım noktasında destek bekliyor. 27 öğrenci Kocaeli'den Samsun'a gidebilmek için otobüs istiyor. Bizler de buradan hem Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'a hem de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e bu konuda sesleniyor, öğrencilere destek vermeleri noktasında rica da bulunuyoruz. İletişim için; 0545 589 37 27 (Furkan Tahir Şahin), 0554 507 67 40 (Buket Kibaroğlu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.