GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

KOÜ’lü öğrenciler ‘Gez Gör’le tanıyor!

Kocaeli 18.11.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOÜ’lü öğrenciler ‘Gez Gör’le tanıyor!

Kocaeli Üniversitesi Liderlik Kulübü üyesi 100 öğrenci, Büyükşehir’in ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında Seka Kamp Alanı, Ormanya ve müzeleri ziyaret etti. Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Liderlik Kulübü üyesi 100 öğrenci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında doğa gezisine katıldı. Seka Kamp Alanı ve Ormanya’yı gezen üniversiteli grup, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocaeli Bilim Merkezi ile Seka Kağıt Müzesi’ni gezdi. BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİLER Seka Kamp Alanında Kocaeli’nin doğasıyla tanışan öğrenciler, temiz havanın tadını çıkarırken rehberler eşliğindeki şehir gezisi kapsamında Ormanya Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ni de ziyaret etti. Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Merkezi’ni de gezip gören KOÜ’lü öğrenciler, eğlenceli bir gün günün tadını bol bol fotoğraf çektirerek çıkardı. BAŞVURMAK ÇOK KOLAY Kocaeli’nin tarihi, turistlik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri turu seçebiliyor. En az 20 kişi olmak ve 18 yaşından büyük olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurmak isteyen vatandaşlar ayrıca Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de arayabiliyor.

Kocaeli Üniversitesi Liderlik Kulübü üyesi 100 öğrenci, Büyükşehir’in ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında Seka Kamp Alanı, Ormanya ve müzeleri ziyaret etti. Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Liderlik Kulübü üyesi 100 öğrenci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Gez-Gör Kocaeli’’ programı kapsamında doğa gezisine katıldı. Seka Kamp Alanı ve Ormanya’yı gezen üniversiteli grup, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocaeli Bilim Merkezi ile Seka Kağıt Müzesi’ni gezdi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Seka Kamp Alanında Kocaeli’nin doğasıyla tanışan öğrenciler, temiz havanın tadını çıkarırken rehberler eşliğindeki şehir gezisi kapsamında Ormanya Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ni de ziyaret etti. Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Merkezi’ni de gezip gören KOÜ’lü öğrenciler, eğlenceli bir gün günün tadını bol bol fotoğraf çektirerek çıkardı.

BAŞVURMAK ÇOK KOLAY

Kocaeli’nin tarihi, turistlik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri turu seçebiliyor. En az 20 kişi olmak ve 18 yaşından büyük olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurmak isteyen vatandaşlar ayrıca Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni de arayabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.