19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ’ye ‘Turizm’ fakültesi kuruldu!

Kocaeli 04.10.2019 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOÜ’ye ‘Turizm’ fakültesi kuruldu!

Kocaeli Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kapatıldı. Resmi Gazete’de yayınlanan cumhurbaşkanı kararına göre KOÜ bünyesinde Turizm Fakültesi kuruldu. Yüksekokulun bütün birimleri fakülteye bağlanacak. Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararlara göre kentimizin en büyük üniversitesi olan Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı olarak Turizm Fakültesi kuruldu. Söz konusu fakülteye Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndaki birimler bağlandı. Aynı cumhurbaşkanı kararında Kocaeli Üniversitesine bağlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun kapatılması da kararlaştırıldı.  

Kocaeli Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kapatıldı. Resmi Gazete’de yayınlanan cumhurbaşkanı kararına göre KOÜ bünyesinde Turizm Fakültesi kuruldu. Yüksekokulun bütün birimleri fakülteye bağlanacak.

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararlara göre kentimizin en büyük üniversitesi olan Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı olarak Turizm Fakültesi kuruldu. Söz konusu fakülteye Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndaki birimler bağlandı. Aynı cumhurbaşkanı kararında Kocaeli Üniversitesine bağlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun kapatılması da kararlaştırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.