19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köy Muhtarları GİTTİ!

Kocaeli 04.05.2015 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köy Muhtarları GİTTİ!

14 Köy muhtarı bir araya gelerek.....

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’a İzmitli 14 köy muhtarı ziyarette bulundu.   14 köy muhtarından Özak’a ziyaret   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmitli köy muhtarlarını makamında kabul etti. Başkan Vekili Özak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ‘Kentte ne varsa köyde de o olacak’ sloganıyla köylere hizmet ettiklerini ifade ederek, köylerin gelişmesi için pek çok proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarlar ise hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.    14 KÖY MAHALLE MUHTARI Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, kendisini ziyarete gelen Böğürgen, Bulduk, Çağırgan,  Fethiye, Kulmahmut, Süverler, Şahinler, Kaynarca, Gökçeören, Nebihoca, Sarışeyh, Sepetçi,  Hakkaniye ve Çubuklu Osmaniye köy mahalle muhtarları ile İzmit Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Çakır’ı makamında misafir etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile İSU, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri de yer aldı. Başkan Vekili Özak, muhtarların istek ve dileklerini tek tek dinledi.   ÖZAK: BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ Başkan Vekili Özak, “Millete hizmette sınır tanımayan belediyecilik anlayışıyla muhtarlarımızın sorunlarını tek tek dinledik ve çözüm noktasında Büyükşehir yetkili organlarıyla birlikte önemli kararlar aldık. Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mahallelerindeki sorunları dile getiren, çevreye duyarlı, görev bilinciyle çalışan değerli muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   PEK ÇOK PROJE Toplantı sırasında muhtarların talepleri doğrultusunda önemli kararlar alındı.  Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Bugüne kadar İzmit’te 235 bin 65 ton asfalt serimi yapıldı. Köylerimize grup köy yolları yaptık. Köylerde konaklar, parklar, köy fırınları, camiler, meydan ve çevre düzenlemeleri, düğün salonları, kültür merkezleri gibi pek çok hizmeti gerçekleştirdik. Köylümüze çiftçimize çeşitli destekler ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Arıcılık, hayvancılık ve meyve fidanı uygulamalarında çiftçiye yönelik projeler yapıyoruz. Yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıyoruz. Hayvancılık ve tarım yapan çiftçimize veterinerlik ve ziraat mühendisliği danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ücretsiz olarak toprak analizi yapıyoruz. Yem bitkisi tohumu veriyoruz. Çiftçimizin birim alandan daha kaliteli ürün alması için çalışmalar yapıyoruz. Çiftçilerin yaşadıkları bölge iklimine uygun ürünleri yetiştirmeleri için destekler veriyoruz” şeklinde konuştu.
14 Köy muhtarı bir araya gelerek.....

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’a İzmitli 14 köy muhtarı ziyarette bulundu.

 

14 köy muhtarından Özak’a ziyaret

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmitli köy muhtarlarını makamında kabul etti. Başkan Vekili Özak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ‘Kentte ne varsa köyde de o olacak’ sloganıyla köylere hizmet ettiklerini ifade ederek, köylerin gelişmesi için pek çok proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarlar ise hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

  

14 KÖY MAHALLE MUHTARI

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, kendisini ziyarete gelen Böğürgen, Bulduk, Çağırgan,  Fethiye, Kulmahmut, Süverler, Şahinler, Kaynarca, Gökçeören, Nebihoca, Sarışeyh, Sepetçi,  Hakkaniye ve Çubuklu Osmaniye köy mahalle muhtarları ile İzmit Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Çakır’ı makamında misafir etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile İSU, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri de yer aldı. Başkan Vekili Özak, muhtarların istek ve dileklerini tek tek dinledi.

 

ÖZAK: BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Vekili Özak, “Millete hizmette sınır tanımayan belediyecilik anlayışıyla muhtarlarımızın sorunlarını tek tek dinledik ve çözüm noktasında Büyükşehir yetkili organlarıyla birlikte önemli kararlar aldık. Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mahallelerindeki sorunları dile getiren, çevreye duyarlı, görev bilinciyle çalışan değerli muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

PEK ÇOK PROJE

Toplantı sırasında muhtarların talepleri doğrultusunda önemli kararlar alındı.  Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Bugüne kadar İzmit’te 235 bin 65 ton asfalt serimi yapıldı. Köylerimize grup köy yolları yaptık. Köylerde konaklar, parklar, köy fırınları, camiler, meydan ve çevre düzenlemeleri, düğün salonları, kültür merkezleri gibi pek çok hizmeti gerçekleştirdik. Köylümüze çiftçimize çeşitli destekler ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Arıcılık, hayvancılık ve meyve fidanı uygulamalarında çiftçiye yönelik projeler yapıyoruz. Yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıyoruz. Hayvancılık ve tarım yapan çiftçimize veterinerlik ve ziraat mühendisliği danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ücretsiz olarak toprak analizi yapıyoruz. Yem bitkisi tohumu veriyoruz. Çiftçimizin birim alandan daha kaliteli ürün alması için çalışmalar yapıyoruz. Çiftçilerin yaşadıkları bölge iklimine uygun ürünleri yetiştirmeleri için destekler veriyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.