GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Köy okulları kitapları hazır!

Gebze 07.07.2020 - 20:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Köy okulları kitapları hazır!

Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları için hazırlanan ‘Çalışma Kitapları’ artık sınıflarda olacak. Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları öğretmenleri 2019 Kasım’da yapılan bir çalıştayla çalışma kitapları hazırladı. Çalıştaya Gebze Ovacık Okul Müdürü ve öğretmeni Hakan Mucuk da katıldı. Çalıştayın ardından yapılan çalışmalarla birleştirilmiş sınıflı köy okulları için çalışma kitapları hazırlandı. Müdür Hakan Mucuk güzel bir çalışmaya imza attıklarını dile getirerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları için hazırlamış olduğumuz Çalışma Kitapları artık sınıflarda olacak. YAVRULARIN EĞİTİMİ DAHA DA DESTEKLENECEK Birleştirilmiş sınıflı köy okulunda görev yapan öğretmenler olarak böyle güzel bir çalışmaya arkadaşlarımla birlikte katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Köy öğretmenliğinde edindiğimiz deneyimler ışığında gece gündüz demeden eğitime gönül vermiş bir ekiple yola çıktık. Bu yolun sonunda ortaya çıkan bu kitaplar ile geleceğimizi oluşturan yavruların eğitimi daha da desteklenmiş olacak. BAKANIMIZA TEŞEKKÜRLER Şanslıyız, çünkü köy okullarına ‘ülkemizin geleceği olan köy okullarımız’ diye hitap eden bir bakanımız var. Köy okullarına hak ettiği değeri veren Sayın Bakanımız Ziya Selçuk başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler dileriz. Hayırlısıyla okullar açılır ve köydeki yavrularımız kitaplarına bir an önce kavuşur. Üretmenin verdiği mutluluk hiçbir şeye benzemez.”

Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları için hazırlanan ‘Çalışma Kitapları’ artık sınıflarda olacak. Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları öğretmenleri 2019 Kasım’da yapılan bir çalıştayla çalışma kitapları hazırladı. Çalıştaya Gebze Ovacık Okul Müdürü ve öğretmeni Hakan Mucuk da katıldı. Çalıştayın ardından yapılan çalışmalarla birleştirilmiş sınıflı köy okulları için çalışma kitapları hazırlandı. Müdür Hakan Mucuk güzel bir çalışmaya imza attıklarını dile getirerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulları için hazırlamış olduğumuz Çalışma Kitapları artık sınıflarda olacak.

YAVRULARIN EĞİTİMİ DAHA DA DESTEKLENECEK

Birleştirilmiş sınıflı köy okulunda görev yapan öğretmenler olarak böyle güzel bir çalışmaya arkadaşlarımla birlikte katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Köy öğretmenliğinde edindiğimiz deneyimler ışığında gece gündüz demeden eğitime gönül vermiş bir ekiple yola çıktık. Bu yolun sonunda ortaya çıkan bu kitaplar ile geleceğimizi oluşturan yavruların eğitimi daha da desteklenmiş olacak.

BAKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Şanslıyız, çünkü köy okullarına ‘ülkemizin geleceği olan köy okullarımız’ diye hitap eden bir bakanımız var. Köy okullarına hak ettiği değeri veren Sayın Bakanımız Ziya Selçuk başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler dileriz. Hayırlısıyla okullar açılır ve köydeki yavrularımız kitaplarına bir an önce kavuşur. Üretmenin verdiği mutluluk hiçbir şeye benzemez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.