KPSS tercih sonuçları açıklandı

Kocaeli 28.12.2018 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KPSS tercih sonuçları açıklandı

Merakla beklenen KPSS tercih sonuçları açıklandı.

Kamu personeli adaylarının merakla bekledikleri KPSS tercih sonuçları açıklandı. KPSS tercih sonuçlarının bugün veya yarın açıklanması bekleniyordu ve ÖSYM sonuçları bugün açıkladı. KPSS tercih sonuçları aşağıdaki link üzerinden sorgulanabilir. İşte kamu personeli adaylarının heyecanlarını zirveye ulaştıran KPSS tercih sonuçları… KPSS YERLEŞTİRMELERİ NASIL YAPILDI? Yerleştirmede adayların ÖSYM kayıtlarındaki bilgileri esas alınacaktır. Bu bilgilerde gerçeğe uymayan hususlar tespit edildiği takdirde, yerleştirmesi yapılan adayların kamu kurum ve kuruluşlarınca atamaları yapılmayacak, adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecekler. Yerleştirme işleminde adaylar puanlarına ve tercih sıralarına bakılmak suretiyle kadro ve pozisyonlara yerleştirilecekler. Daha yüksek puanlı adaylar yerleştiği için birinci tercihine yerleşemeyen bir aday ikinci tercihine, ikinci tercihine yerleşemeyen aday üçüncü tercihine yerleştirilmeye çalışılacak, yerleştirme işlemi bu şekilde devam edecek. Bir adayın son tercihine de daha yüksek puanlı adaylardan biri yerleştirildiği takdirde bu aday herhangi bir kadro veya pozisyona yerleşememiş olacak. KPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA  
Merakla beklenen KPSS tercih sonuçları açıklandı.

Kamu personeli adaylarının merakla bekledikleri KPSS tercih sonuçları açıklandı. KPSS tercih sonuçlarının bugün veya yarın açıklanması bekleniyordu ve ÖSYM sonuçları bugün açıkladı. KPSS tercih sonuçları aşağıdaki link üzerinden sorgulanabilir. İşte kamu personeli adaylarının heyecanlarını zirveye ulaştıran KPSS tercih sonuçları…

KPSS YERLEŞTİRMELERİ NASIL YAPILDI?

Yerleştirmede adayların ÖSYM kayıtlarındaki bilgileri esas alınacaktır. Bu bilgilerde gerçeğe uymayan hususlar tespit edildiği takdirde, yerleştirmesi yapılan adayların kamu kurum ve kuruluşlarınca atamaları yapılmayacak, adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecekler.

Yerleştirme işleminde adaylar puanlarına ve tercih sıralarına bakılmak suretiyle kadro ve pozisyonlara yerleştirilecekler. Daha yüksek puanlı adaylar yerleştiği için birinci tercihine yerleşemeyen bir aday ikinci tercihine, ikinci tercihine yerleşemeyen aday üçüncü tercihine yerleştirilmeye çalışılacak, yerleştirme işlemi bu şekilde devam edecek. Bir adayın son tercihine de daha yüksek puanlı adaylardan biri yerleştirildiği takdirde bu aday herhangi bir kadro veya pozisyona yerleşememiş olacak.

KPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.