Kral’dan 10.yıl daveti!

Spor 19.06.2019 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kral’dan 10.yıl daveti!

‘Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti’ ilkesiyle uzun yıllardan bu yana Darıcalılar’a hizmet veren Zengin Oto Kiralama, sektörde 10.yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Geniş araç filosunun yanı sıra, kolay araç kiralama yoluyla sadece Darıca’nın değil, çevre ilçelerdeki kişi ve kurumların vazgeçilmeyen adresi olan Zengin Oto Kiralama, 10.yıldönümü sebebiyle yarın (perşembe) saat 17.00’da kokteyl düzenleyecek.  ZENGİN OTO KİRALAMA’NIN SAHİBİ Bölgemizin tanınan yıldız futbolcularından ‘Kral’ lakaplı İdris Zengin’in sahibi olduğu Zengin Oto Kiralama’nın konuklarını ağırlayacağı yıldönümü kokteyline tüm eş ve dostlarını davet eden İdris Zengin, “Zengin Oto Kiralama olarak vatandaşlarımıza gururla 10 yıldır hizmet vermekteyiz. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız 10.yıldönümü kokteyline tüm dostlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti’ ilkesiyle uzun yıllardan bu yana Darıcalılar’a hizmet veren Zengin Oto Kiralama, sektörde 10.yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Geniş araç filosunun yanı sıra, kolay araç kiralama yoluyla sadece Darıca’nın değil, çevre ilçelerdeki kişi ve kurumların vazgeçilmeyen adresi olan Zengin Oto Kiralama, 10.yıldönümü sebebiyle yarın (perşembe) saat 17.00’da kokteyl düzenleyecek. 

ZENGİN OTO KİRALAMA’NIN SAHİBİ

Bölgemizin tanınan yıldız futbolcularından ‘Kral’ lakaplı İdris Zengin’in sahibi olduğu Zengin Oto Kiralama’nın konuklarını ağırlayacağı yıldönümü kokteyline tüm eş ve dostlarını davet eden İdris Zengin, “Zengin Oto Kiralama olarak vatandaşlarımıza gururla 10 yıldır hizmet vermekteyiz. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız 10.yıldönümü kokteyline tüm dostlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.