Kral erdi muradına

Darıca 14.06.2015 - 22:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kral erdi muradına

Bölgemizin en önemli takımlarında futbol oynayan ve attığı sayısız goller ile futbolseverlerin gönlünde taht kuran İdris Zengin, Bayramolu Ada Plajı'nda gerçekleşen düğün töreni ile hayatını Lilafer-Nametulah Tan çiftinin güzel kızları Müjde ile hayatını birleştirdi.

Bölgemizin tanınan golcüleri arasında bulunan ‘Kral’ lakaplı ünlü futbolcusu İdris Zengin, dünya evine girdi. Lahiye-Hacı Emin Zengin’in oğlu İdris, bir süredir nişanlı olduğu Lilafer-Nametulah Tan çiftinin güzel kızları Müjde ile dezenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.  FUTBOL DÜNYASI ADA'YA AKTI Bölgemizin tanınan futbolcuları ve futbol adamları İdrsi ve Müjde'nin düğünü için Ada'da buluştu. Darıca G.B'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Törk, Feridun Bayar ve Muhammed Ali Özdağ, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdett Kılıç ve Asbaşkanı Şevket Külte, Darıca Kale Bayramoğluspor Kulübü Yöneticisi Halim Ceryan, Gebzespor'un efsane futbolcular Murat Çıplak, Kaptan Ali, Tank Bülent, Mario Lakaplı Kaptan Yaşar Aydın, Fatih Karagülle, Şifo Mehmet, Özkan Yılmaz, Tuzlaspor'un dinamosu Okan, Çayırovaspor'un başarılı sağbeki Ömer, Mehmet Akdemir,Darıca G.B Altyapı Teknik Adamı Hasan Altuntaş, Darıca G.B Taraftarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda İdris'in kardeşi Hasan Zengin, Darıca  Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Osmangazispor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve daha nice isimler İdris'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. YATLA GELDİLER Çiçeği burnunda çift İdris ve Müjde düğünün yapıldığı alana yatla deniz yolu ile gelirken mutlulukları görülmeye değerdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve halaylarla eğlenen davetliler düğün sonunda çifte hediyelerini sunarak havai fişek eşliğinde düğünden ayrıldılar.      
Bölgemizin en önemli takımlarında futbol oynayan ve attığı sayısız goller ile futbolseverlerin gönlünde taht kuran İdris Zengin, Bayramolu Ada Plajı'nda gerçekleşen düğün töreni ile hayatını Lilafer-Nametulah Tan çiftinin güzel kızları Müjde ile hayatını birleştirdi.

Bölgemizin tanınan golcüleri arasında bulunan ‘Kral’ lakaplı ünlü futbolcusu İdris Zengin, dünya evine girdi. Lahiye-Hacı Emin Zengin’in oğlu İdris, bir süredir nişanlı olduğu Lilafer-Nametulah Tan çiftinin güzel kızları Müjde ile dezenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi. 

FUTBOL DÜNYASI ADA'YA AKTI

Bölgemizin tanınan futbolcuları ve futbol adamları İdrsi ve Müjde'nin düğünü için Ada'da buluştu.

Darıca G.B'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Törk, Feridun Bayar ve Muhammed Ali Özdağ, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdett Kılıç ve Asbaşkanı Şevket Külte, Darıca Kale Bayramoğluspor Kulübü Yöneticisi Halim Ceryan, Gebzespor'un efsane futbolcular Murat Çıplak, Kaptan Ali, Tank Bülent, Mario Lakaplı Kaptan Yaşar Aydın, Fatih Karagülle, Şifo Mehmet, Özkan Yılmaz, Tuzlaspor'un dinamosu Okan, Çayırovaspor'un başarılı sağbeki Ömer, Mehmet Akdemir,Darıca G.B Altyapı Teknik Adamı Hasan Altuntaş, Darıca G.B Taraftarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda İdris'in kardeşi Hasan Zengin, Darıca  Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Osmangazispor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve daha nice isimler İdris'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

YATLA GELDİLER

Çiçeği burnunda çift İdris ve Müjde düğünün yapıldığı alana yatla deniz yolu ile gelirken mutlulukları görülmeye değerdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ve halaylarla eğlenen davetliler düğün sonunda çifte hediyelerini sunarak havai fişek eşliğinde düğünden ayrıldılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.