Kritik zirve!

Spor 02.07.2019 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kritik zirve!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE GÖZLER GÜLEN-DERELİOĞLU ZİRVESİNDE

21 futbolcuyu alacaklarının yüzde 30’ları ödemek şartıyla el sıkışarak transfer tahtasının açılması için kapıyı aralayan Darıca Gençlerbirliği’nde Başkan Arif Gülen kulüpten alacağı olan Teknik Direktör Oktay Derelioğu ile kritik bir zirve gerçekleştirecek. Transfer tahtasının açmak için hummalı bir çalışma gerçekleştiren Darıca Gençlerbirliği’ni hareketli bir hafta bekliyor. Transfer yasağının kalkması için alacaklı olan futbolcularının tamamıyla el sıkışan yönetim, transfer tahtasının açma adına en kilit isim olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile masaya oturacak. DERELİOĞLU’NUN 280 BİN TL ALACAĞI VAR Kurmayları ile toplantı yapan Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in, sarı yeşilli kulüpten 280 Bin TL alacağı olan Derelioğlu ile görüşme yaparak anlaşma zemini arayacak. Derelioğlu’nun avukatı ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt alamayan yönetim, bu kez bizzat Başkan Gülen ile bir kez daha teklif yapacağı belirtildi. Gülen ile Derelioğlu arasında gerçekleşecek olan görüşmeye kilitlenen sarı yeşilli camia, kritik zirveden olumlu bir sonuç çıkması halinde en geç Cuma gününe kadar mutlu haberi kamuoyuna duyuracak.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE GÖZLER GÜLEN-DERELİOĞLU ZİRVESİNDE

21 futbolcuyu alacaklarının yüzde 30’ları ödemek şartıyla el sıkışarak transfer tahtasının açılması için kapıyı aralayan Darıca Gençlerbirliği’nde Başkan Arif Gülen kulüpten alacağı olan Teknik Direktör Oktay Derelioğu ile kritik bir zirve gerçekleştirecek.

Transfer tahtasının açmak için hummalı bir çalışma gerçekleştiren Darıca Gençlerbirliği’ni hareketli bir hafta bekliyor. Transfer yasağının kalkması için alacaklı olan futbolcularının tamamıyla el sıkışan yönetim, transfer tahtasının açma adına en kilit isim olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile masaya oturacak.

DERELİOĞLU’NUN 280 BİN TL ALACAĞI VAR

Kurmayları ile toplantı yapan Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in, sarı yeşilli kulüpten 280 Bin TL alacağı olan Derelioğlu ile görüşme yaparak anlaşma zemini arayacak. Derelioğlu’nun avukatı ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt alamayan yönetim, bu kez bizzat Başkan Gülen ile bir kez daha teklif yapacağı belirtildi. Gülen ile Derelioğlu arasında gerçekleşecek olan görüşmeye kilitlenen sarı yeşilli camia, kritik zirveden olumlu bir sonuç çıkması halinde en geç Cuma gününe kadar mutlu haberi kamuoyuna duyuracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.