19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kroman Çelik İlkokulunda Yeşilay haftası kutlandı

Gebze 04.03.2016 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kroman Çelik İlkokulunda Yeşilay haftası kutlandı

Yeşilay haftası bu yıl farklı kutlandı.

Kroman Çelik İlkokulunda Yeşilay haftası bu yıl farklı kutlandı. Fark; Okulun 4/E sınıfı velileri ile oluştu. 4/E sınıfı öğretmeni Müslüme URUN yönetiminde velilerin hazırlamış olduğu  “En Zararlı Alışkanlık Benim” adlı oyun, izleyen öğrenci, veli, öğretmen, idareci, Maarif Müfettişleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu tarafından beğenildi.  Öğrencilere ve seyreden herkese anlamlı bilgiler veren oyunu çok güzel oynayan ve yardımcı olan velilere Okul Müdürü Zihni AYDIN teşekkür etti. Bu çalışmalarla, çocukların eğitiminde velilere düşen görev de yerine getirilmiş oldu.
Yeşilay haftası bu yıl farklı kutlandı.

Kroman Çelik İlkokulunda
Yeşilay haftası bu yıl farklı kutlandı. Fark; Okulun 4/E sınıfı velileri ile oluştu. 4/E sınıfı öğretmeni Müslüme URUN yönetiminde velilerin hazırlamış olduğu  “En Zararlı Alışkanlık Benim” adlı oyun, izleyen öğrenci, veli, öğretmen, idareci, Maarif Müfettişleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu tarafından beğenildi.
 Öğrencilere ve seyreden herkese anlamlı bilgiler veren oyunu çok güzel oynayan ve yardımcı olan velilere Okul Müdürü Zihni AYDIN teşekkür etti. Bu çalışmalarla, çocukların eğitiminde velilere düşen görev de yerine getirilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.