19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kroman’lı öğrenciler yürüyüş de!

Gebze 11.03.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kroman’lı öğrenciler yürüyüş de!

Her zaman her yerde eğitim

Kroman Çelik İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Gaziler Dağı Yürüyüş parkurunda hem yürüyüş yaptı, hem de ders konularını işlediler. 3. Sınıf öğretmenleri zümre öğretmenler kurulunda almış oldukları karar gereği ve müfredatlarındaki konuların öğrenilebilmesi için planlamış oldukları etkinliği öğrenciler, veliler, öğretmenler ve idarecilerin katılımıyla gerçekleştirdiler. ÖĞRENCİLER DOĞAYI YAKINDAN İNCELEDİ Sabah saat 9.30’da okuldan Gaziler Dağı yürüyüş parkuruna gelen öğrenciler parkurda yürürken çevrelerinde gördükleri ağaçları, çiçekleri, böcekleri inceleme fırsatı buldular. Otların yeşermeye başlaması, açmaya başlayan çiçekler ve toprakta dolaşmaya başlayan böcekler ile ilgilenen öğrenciler çok mutlu bir şekilde yürüyüşe devam ettiler. Yürüyüş parkurunun kenarlarına dikilmiş olan meyve ağaçlarının açmaya başlamış olan çiçek tomurcukları da öğrencilerin ilgisini çeken detaylardan oldu. Okul Müdürü Zihni Aydın, projeyi hazırlayan 3. Sınıf öğretmenlerine etkinliğe katılan velilere, yürüyüş parkurunu hazırlayan Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanlığına ve alana öğrencileri taşıyan Gebze Belediye Başkanlığına teşekkür etti.
Her zaman her yerde eğitim

Kroman Çelik İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Gaziler Dağı Yürüyüş parkurunda hem yürüyüş yaptı, hem de ders konularını işlediler. 3. Sınıf öğretmenleri zümre öğretmenler kurulunda almış oldukları karar gereği ve müfredatlarındaki konuların öğrenilebilmesi için planlamış oldukları etkinliği öğrenciler, veliler, öğretmenler ve idarecilerin katılımıyla gerçekleştirdiler.

ÖĞRENCİLER DOĞAYI YAKINDAN İNCELEDİ

Sabah saat 9.30’da okuldan Gaziler Dağı yürüyüş parkuruna gelen öğrenciler parkurda yürürken çevrelerinde gördükleri ağaçları, çiçekleri, böcekleri inceleme fırsatı buldular. Otların yeşermeye başlaması, açmaya başlayan çiçekler ve toprakta dolaşmaya başlayan böcekler ile ilgilenen öğrenciler çok mutlu bir şekilde yürüyüşe devam ettiler. Yürüyüş parkurunun kenarlarına dikilmiş olan meyve ağaçlarının açmaya başlamış olan çiçek tomurcukları da öğrencilerin ilgisini çeken detaylardan oldu. Okul Müdürü Zihni Aydın, projeyi hazırlayan 3. Sınıf öğretmenlerine etkinliğe katılan velilere, yürüyüş parkurunu hazırlayan Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanlığına ve alana öğrencileri taşıyan Gebze Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.