Kromanl’lı miniklerin okul heyecanı!

Gebze 06.09.2019 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kromanl’lı miniklerin okul heyecanı!

Gebze’de okul öncesi, anasınıfı, 1., 5. ve 9. sınıflar için 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. Haziran ayında başlayan yaz tatili dönemi sona erdi, aylar sonra yerini yeni eğitim öğretim dönemine bıraktı. MEB'in açıkladığı 2019-2020 eğitim öğretim dönemi okula uyum haftası ile bugün başladı. Gebze’de 1.,5. ve 9. sınıflar için iki günlük okula uyum programı nedeniyle ilk ders zili çaldı. KROMAN ÇELİK’TE MİNİKLERİN OKUL HEYECANI Gebze Kroman Çelik İlkokulu’nda da birinci sınıfa başlayan minikler için 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin açılışı gerçekleştirildi. Okula diğer sınıflardan önce başlayan minik öğrenciler okula ve derslere uyum sürecine girdi. Öğrenciler eğitim hayatlarına ilk adımı atmanın heyecanını yaşarken, velilerde ilk gün onları yalnız bırakmadı. 2019-2020 eğitim öğretim yılı uyum sürecinin açılışında konuşan Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni Aydın, öğrencilere “Hoş geldiniz” diyerek yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu. 1. sınıfa başlayan minikler ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflarındaki yerlerini alarak öğretmenleriyle tanıştılar.

Gebze’de okul öncesi, anasınıfı, 1., 5. ve 9. sınıflar için 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. Haziran ayında başlayan yaz tatili dönemi sona erdi, aylar sonra yerini yeni eğitim öğretim dönemine bıraktı. MEB'in açıkladığı 2019-2020 eğitim öğretim dönemi okula uyum haftası ile bugün başladı. Gebze’de 1.,5. ve 9. sınıflar için iki günlük okula uyum programı nedeniyle ilk ders zili çaldı.

KROMAN ÇELİK’TE MİNİKLERİN OKUL HEYECANI

Gebze Kroman Çelik İlkokulu’nda da birinci sınıfa başlayan minikler için 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin açılışı gerçekleştirildi. Okula diğer sınıflardan önce başlayan minik öğrenciler okula ve derslere uyum sürecine girdi. Öğrenciler eğitim hayatlarına ilk adımı atmanın heyecanını yaşarken, velilerde ilk gün onları yalnız bırakmadı. 2019-2020 eğitim öğretim yılı uyum sürecinin açılışında konuşan Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni Aydın, öğrencilere “Hoş geldiniz” diyerek yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu. 1. sınıfa başlayan minikler ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflarındaki yerlerini alarak öğretmenleriyle tanıştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.