KSMMMO 2016’YA HIZLI BAŞLADI

Kocaeli 08.01.2016 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KSMMMO 2016’YA HIZLI BAŞLADI

İlimizde meslek mensuplarına yönelik eğitim çalışmalarına en fazla önem veren kurumların başında Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası geliyor. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda, Davranış Bilimleri Uzmanı Şafak Keklik tarafından oda üyelerine, meslek mensuplarına yönelik "Zaman Yönetimi" eğitimi gerçekleştirildi. ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ Geçtiğimiz yılı yoğun eğitim faaliyetleri ve kurumsallaşma hamleleriyle kapatan KSMMMO, 2016 yılına da hızlı başladı. Oda üyelerine yönelik eğitim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği KSMMMO’da, bu kez de meslek mensuplarına yönelik "Zaman Yönetimi" eğitimi gerçekleştirildi. Başkan Fikret Gökmen’in yanı sıra çok sayıda üyenin katıldığı eğitimde, meslek mensupları, etkili zaman kullanımı konusunda uzman eğitimci Şafak Keklik tarafından bilgilendirildi.

İlimizde meslek mensuplarına yönelik eğitim çalışmalarına en fazla önem veren kurumların başında Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası geliyor. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda, Davranış Bilimleri Uzmanı Şafak Keklik tarafından oda üyelerine, meslek mensuplarına yönelik "Zaman Yönetimi" eğitimi gerçekleştirildi.

ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Geçtiğimiz yılı yoğun eğitim faaliyetleri ve kurumsallaşma hamleleriyle kapatan KSMMMO, 2016 yılına da hızlı başladı. Oda üyelerine yönelik eğitim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği KSMMMO’da, bu kez de meslek mensuplarına yönelik "Zaman Yönetimi" eğitimi gerçekleştirildi. Başkan Fikret Gökmen’in yanı sıra çok sayıda üyenin katıldığı eğitimde, meslek mensupları, etkili zaman kullanımı konusunda uzman eğitimci Şafak Keklik tarafından bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.