KSMMMO’DA TİYATRO KEYFİ

Gebze 30.12.2015 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KSMMMO’DA TİYATRO KEYFİ

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler komisyonu tarafından organize edilen, "Hangisi Karısı" isimli tiyatro oyunu, oda hizmet binası etkinlik salonunda sahnelendi. SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve çok sayıda meslek mensubunun izlediği "Hangisi Karısı" isimli tiyatro oyunu komedi türünde sahnelendi. KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler komisyonu tarafından organize edilen oyunda öte yandan Berke Hürcan ve Ece Gürsel gibi popüler isimler sahne aldı. Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Gökmen, “odamız bünyesinde kültür ve sanat etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Keyifli bir akşam yaşadık. Etkinlikte emeği olan komisyon başkanımızı ve çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.    

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler komisyonu tarafından organize edilen, "Hangisi Karısı" isimli tiyatro oyunu, oda hizmet binası etkinlik salonunda sahnelendi.

SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK
KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve çok sayıda meslek mensubunun izlediği "Hangisi Karısı" isimli tiyatro oyunu komedi türünde sahnelendi. KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler komisyonu tarafından organize edilen oyunda öte yandan Berke Hürcan ve Ece Gürsel gibi popüler isimler sahne aldı. Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Gökmen, “odamız bünyesinde kültür ve sanat etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Keyifli bir akşam yaşadık. Etkinlikte emeği olan komisyon başkanımızı ve çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.