Kuaförler odası seminer düzenledi

Gebze 17.02.2017 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kuaförler odası seminer düzenledi

ODA ÜYELERİNE YÖNELİK: Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik ayak sağlığı, ilkyardım ve satış danışmanlığı yönelik seminer verdi.  Gebze 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndaki Kardelen Nikâh Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerlerine Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Seminerler öncesi bir konuşma yapan Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik oda olarak bu tür seminerlere devam edeceklerini ifade etti.   SERTİFİKA VERİLDİ Kenan Çelik, “Bu eğitim seminerlerin verilmesinde emeği geçen Podolog Mert Ekinci, Alternatif Tıp Uzmanı Nur Erkan, Kaynes Eğitimden Serkan Çolak ve Kişisel Gelişim Uzmanı Salim Tanrıverdi’ye teşekkür ediyorum. Eğitim seminerlerini MEdcity Tıp Merkezi, Podifoot Ayak Sağlığı Merkezi ve Kaynes Eğitim Kurumları verecekler. Bu eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara sertifika vereceğiz.” dedi.   Seminerde, Podolog Mert Ekinci ayak sağlığı, Alternatif Tıp Uzmanı Nur Erkan ilkyardım ve Kişisel Gelişim Uzmanı Salim Tanrıverdi de satış danışmanlığı konularında eğitim verdi.

ODA ÜYELERİNE YÖNELİK:

Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik ayak sağlığı, ilkyardım ve satış danışmanlığı yönelik seminer verdi.  Gebze 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndaki Kardelen Nikâh Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerlerine Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Seminerler öncesi bir konuşma yapan Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik oda olarak bu tür seminerlere devam edeceklerini ifade etti.  

SERTİFİKA VERİLDİ

Kenan Çelik, “Bu eğitim seminerlerin verilmesinde emeği geçen Podolog Mert Ekinci, Alternatif Tıp Uzmanı Nur Erkan, Kaynes Eğitimden Serkan Çolak ve Kişisel Gelişim Uzmanı Salim Tanrıverdi’ye teşekkür ediyorum. Eğitim seminerlerini MEdcity Tıp Merkezi, Podifoot Ayak Sağlığı Merkezi ve Kaynes Eğitim Kurumları verecekler. Bu eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara sertifika vereceğiz.” dedi.  

Seminerde, Podolog Mert Ekinci ayak sağlığı, Alternatif Tıp Uzmanı Nur Erkan ilkyardım ve Kişisel Gelişim Uzmanı Salim Tanrıverdi de satış danışmanlığı konularında eğitim verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.