Küçükay’dan Mükemmeliyet Merkezi için teşekkür

Gebze 26.07.2020 - 21:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Küçükay’dan Mükemmeliyet Merkezi için teşekkür

Gebze’de nitelikli ara eleman yetiştirecek olan Mükemmeliyet Merkezi’nin temeli geçtiğimiz gün Sanayi ve teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından atılmıştı. Temel atma töreninin ardından İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay bir teşekkür mesajı yayımladı. Küçükay mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yılda en az 2500 kişiye nitelikli eğitimlerin düzenleneceği, sanayicimize yalın üretim ve prototipleşme alanlarında profesyonel destek sağlanacağı “İMES OSB İleri Mühendislik ve Mükemmeliyet Merkezi” projemizin başlamasından dolayı büyük memnuniyet duymaktayız. NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞI İHTİYACINI GİDERECEK Merkezimiz, 2000 m² kapalı alana sahip, bilgisayar destekli makineler, kalite ölçüm cihazları, CNC simülasyon ve katı modelleme laboratuvarları ve çok amaçlı eğitim salonları ile faaliyet gösterecektir. Doğu Marmara Bölgesi’nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını giderecek ve bölgemizin ihtiyaç duyduğu sektörlere yönelik insan kaynağı yetiştirecek eğitim programlarını merkezimizde düzenleyeceğiz. TEŞEKKÜR ETTİ Bu doğrultuda ülkemizin ekonomisine katma değer oluşturacak ve sanayimizin gelişimine nitelik kazandıracak merkezimizin 22.07.2020 tarihinde temel atma törenine katılımları ile bizleri onurlandıran Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın Sn. Mustafa Varank’a, Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz’a, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’E, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Nilgün Fığlalı’ya, TÜBİTAK MAM Başkanı Sn. İbrahim Kılıçaslan’a, Kocaeli Sanayi Odası Ayhan Zeytinoğlu’na, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’na, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlarına, Bölge Müdürlerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.”

Gebze’de nitelikli ara eleman yetiştirecek olan Mükemmeliyet Merkezi’nin temeli geçtiğimiz gün Sanayi ve teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından atılmıştı. Temel atma töreninin ardından İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay bir teşekkür mesajı yayımladı. Küçükay mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yılda en az 2500 kişiye nitelikli eğitimlerin düzenleneceği, sanayicimize yalın üretim ve prototipleşme alanlarında profesyonel destek sağlanacağı “İMES OSB İleri Mühendislik ve Mükemmeliyet Merkezi” projemizin başlamasından dolayı büyük memnuniyet duymaktayız.

NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞI İHTİYACINI GİDERECEK

Merkezimiz, 2000 m² kapalı alana sahip, bilgisayar destekli makineler, kalite ölçüm cihazları, CNC simülasyon ve katı modelleme laboratuvarları ve çok amaçlı eğitim salonları ile faaliyet gösterecektir. Doğu Marmara Bölgesi’nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını giderecek ve bölgemizin ihtiyaç duyduğu sektörlere yönelik insan kaynağı yetiştirecek eğitim programlarını merkezimizde düzenleyeceğiz.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu doğrultuda ülkemizin ekonomisine katma değer oluşturacak ve sanayimizin gelişimine nitelik kazandıracak merkezimizin 22.07.2020 tarihinde temel atma törenine katılımları ile bizleri onurlandıran Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın Sn. Mustafa Varank’a, Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz’a, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’E, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Nilgün Fığlalı’ya, TÜBİTAK MAM Başkanı Sn. İbrahim Kılıçaslan’a, Kocaeli Sanayi Odası Ayhan Zeytinoğlu’na, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’na, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlarına, Bölge Müdürlerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.