Kulisler Darıca Adaylarını Belirledi

Darıca 27.07.2018 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kulisler Darıca Adaylarını Belirledi

Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması için şölen alanına gelen bölgemizin siyasi isimleri eğlenmek ve vatandaşla bir arada olmanın yanısıra oluşturdukları sohbet ortamlarında yerel seçimler üzerine tahmin ve öngörülerini de ortaya koyuyorlar.

Siyasileri sohbetlerine en fazla konu olan başlık ise önümüzdeki yerel seçimlerde Darıca'dan kimlerin belediye başkan adayı olacağı yönünde. Yine bu kulislerde 4 ismin kesin olarak aday olarak seçim yarışı içinde olacağı yönünde. Mevcu Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Orhan Pala ve Darıca Belediye Meclisi'nde Saadet Parti, Has Parti ve Ak partiyi temsilen meclis üyeliği yapan yıllardır Tuzla Belediyesi'nde görev yapan Ömer Öztürk kulislerde ki aday tahminleri arasında kesinlik kazanmış isimler arasında başı çekiyor.  MUHTARLIK İÇİN DE BÜYÜK YOĞUNLUK Darıca'nın mevcut mahalllerinde faaliyet gösteren muhtarlıklar içinde büyük bir aday yoğunluğu olacağı öngörülüyor. Bugüne kadar gerek sosyal medya gerekse kulislerde adı muhtarlık adaylığı ile anılan isimlerin sayısı hiçte az değil.Osmangazi Mahallesi dışında tüm Darıca Mahallalerinde muhtarlık görevine aday çıkacağıda görüşüde kulislerin ortak noktası oldu.
Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması için şölen alanına gelen bölgemizin siyasi isimleri eğlenmek ve vatandaşla bir arada olmanın yanısıra oluşturdukları sohbet ortamlarında yerel seçimler üzerine tahmin ve öngörülerini de ortaya koyuyorlar.

Siyasileri sohbetlerine en fazla konu olan başlık ise önümüzdeki yerel seçimlerde Darıca'dan kimlerin belediye başkan adayı olacağı yönünde. Yine bu kulislerde 4 ismin kesin olarak aday olarak seçim yarışı içinde olacağı yönünde. Mevcu Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Orhan Pala ve Darıca Belediye Meclisi'nde Saadet Parti, Has Parti ve Ak partiyi temsilen meclis üyeliği yapan yıllardır Tuzla Belediyesi'nde görev yapan Ömer Öztürk kulislerde ki aday tahminleri arasında kesinlik kazanmış isimler arasında başı çekiyor. 

MUHTARLIK İÇİN DE BÜYÜK YOĞUNLUK

Darıca'nın mevcut mahalllerinde faaliyet gösteren muhtarlıklar içinde büyük bir aday yoğunluğu olacağı öngörülüyor. Bugüne kadar gerek sosyal medya gerekse kulislerde adı muhtarlık adaylığı ile anılan isimlerin sayısı hiçte az değil.Osmangazi Mahallesi dışında tüm Darıca Mahallalerinde muhtarlık görevine aday çıkacağıda görüşüde kulislerin ortak noktası oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.