Kültür Müdürlüğü'ne Recai Er atandı!

Gebze 18.04.2019 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kültür Müdürlüğü'ne Recai Er atandı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdi. Büyükgöz, Kültür Müdürlüğü’ne Ankara Batı Adliyesi idari işler Müdürü Recai Er’i atadı. Uzun yıllar Gebze Adliyesi’nde görev yaptıktan sonra Ankara’ya tayin olan Recai Er, yapılan atamayla Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür oldu. RECAİ ER KİMDİR? 06.11.1987 Tarihinde Gebze’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul eğitiminin ardından Lise eğitimini de Gebze ilçesinde Gebze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler ve Şehircilik bölümünden mezun olarak Yüksek Lisans Eğitimini Tamamladı. 2011 yılında Gebze Adliyesinde İdari İşler Memuru olarak göreve başladı ve bu görevi 2017 yılına kadar sürdüRdü. 2017 yılında Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Kadro Şube Müdür olarak görev yaptı. 2018 yılında Ankara batı Adliyesine İdari İşler Müdürü olarak ataması gerçekleşti. 2019 Nisan ayından itibaren Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdi. Büyükgöz, Kültür Müdürlüğü’ne Ankara Batı Adliyesi idari işler Müdürü Recai Er’i atadı. Uzun yıllar Gebze Adliyesi’nde görev yaptıktan sonra Ankara’ya tayin olan Recai Er, yapılan atamayla Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür oldu.

RECAİ ER KİMDİR?

06.11.1987 Tarihinde Gebze’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul eğitiminin ardından Lise eğitimini de Gebze ilçesinde Gebze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde tamamladı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler ve Şehircilik bölümünden mezun olarak Yüksek Lisans Eğitimini Tamamladı. 2011 yılında Gebze Adliyesinde İdari İşler Memuru olarak göreve başladı ve bu görevi 2017 yılına kadar sürdüRdü. 2017 yılında Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Kadro Şube Müdür olarak görev yaptı. 2018 yılında Ankara batı Adliyesine İdari İşler Müdürü olarak ataması gerçekleşti. 2019 Nisan ayından itibaren Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.