19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kulübü bu noktaya ben getirmedim”

Spor 01.02.2019 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kulübü bu noktaya ben getirmedim”

MURAT AYDIN HAKKINDAKİ İDDİALAR ÜZERİNE NET KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş hisselerinin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov’a devredilme sürecinde kamuoyuna Darıca G.B Başkanı olarak tanıtılan ve hedefteki adam olarak gösterilen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın hakkında çıkan spekülasyonlar sonrasında bugün Gebze Amatör Evi’nde basın toplantısı düzenledi. AZERİLER’İ BENİMLE SAİM TEZCAN TANIŞTIRDI Azerbaycan heyetiyle tanışma sürecini tek tek anlatan Aydın, Mollafenari eşrafından Saim Tezcan isimli bir kişinin kendisini Resul Şükürsoy isimli Azeri bir aracı ile tanıştırdığını ve sürecin başladığını söyledi. Satış sürecinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mücahid Vural ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Aydın, tek amacının kentimizin takımı Darıca G.B’nin menfaatlerini korumak olduğunu belirtti. AHMET SAĞLAM, EN DOĞRU TERCİH AZERİLER DEDİ Karabacak, Vural ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin, Azerbaycanlılar ile daha çok görüştüğünü ve yaşananları kendisinden çok daha iyi bildiğini söyleyen Aydın, kulüp yöneticisi Ahmet Sağlam’ın kendisine, kulübü devredecek en doğru kişilerin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov olduğunu vurguladı. TAKIMA CEBİMDEN ÖDEME YAPTIM Kulüp başkanı olduğuna ve hatta maaş aldığına dair çıkan dedikoduları kesin bir dille yalanlayan Aydın, Rauf İsmailyov ve ekibinin bu işi yürütemeyeceklerini ve olumsuz tablonun içinde olamayacağını yüzlerine söylediğinin altını çizdi. Takımın Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde uçak biletlerinin alınması için kendisinin bir uçak şirketine kefil olduğunu ve Darıca G.B futbolcularına cebinden ödeme yaptığını belirten Aydın, kendisinin müdahale etmemesi halinde takımın Tokatspor maçına çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını belirtti. TAKIMA PRİM AÇIKLADIM, ÇÜNKÜ… “Kulüp Başkanı ya da yetkili olmamanıza rağmen Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynanan lig maçında soyunma odasına girip takıma prim açıkladığınız doğru mu” sorusuna yanıt veren Aydın, “Evet doğru. Kulüpte yaşanan değişimin takıma htirilmesi için soyunma odasına girip prim açıklamamı Mücahid Vural’ın kendisi istedi ben gerekli konuşmayı yaptım. Kulübü bu noktaya ben getirmedim. Açıklayamayacağım ya da ispatlayamayacağım hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.
MURAT AYDIN HAKKINDAKİ İDDİALAR ÜZERİNE NET KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş hisselerinin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov’a devredilme sürecinde kamuoyuna Darıca G.B Başkanı olarak tanıtılan ve hedefteki adam olarak gösterilen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın hakkında çıkan spekülasyonlar sonrasında bugün Gebze Amatör Evi’nde basın toplantısı düzenledi.

AZERİLER’İ BENİMLE SAİM TEZCAN TANIŞTIRDI

Azerbaycan heyetiyle tanışma sürecini tek tek anlatan Aydın, Mollafenari eşrafından Saim Tezcan isimli bir kişinin kendisini Resul Şükürsoy isimli Azeri bir aracı ile tanıştırdığını ve sürecin başladığını söyledi. Satış sürecinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mücahid Vural ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Aydın, tek amacının kentimizin takımı Darıca G.B’nin menfaatlerini korumak olduğunu belirtti.

AHMET SAĞLAM, EN DOĞRU TERCİH AZERİLER DEDİ

Karabacak, Vural ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin, Azerbaycanlılar ile daha çok görüştüğünü ve yaşananları kendisinden çok daha iyi bildiğini söyleyen Aydın, kulüp yöneticisi Ahmet Sağlam’ın kendisine, kulübü devredecek en doğru kişilerin Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov olduğunu vurguladı.

TAKIMA CEBİMDEN ÖDEME YAPTIM

Kulüp başkanı olduğuna ve hatta maaş aldığına dair çıkan dedikoduları kesin bir dille yalanlayan Aydın, Rauf İsmailyov ve ekibinin bu işi yürütemeyeceklerini ve olumsuz tablonun içinde olamayacağını yüzlerine söylediğinin altını çizdi. Takımın Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde uçak biletlerinin alınması için kendisinin bir uçak şirketine kefil olduğunu ve Darıca G.B futbolcularına cebinden ödeme yaptığını belirten Aydın, kendisinin müdahale etmemesi halinde takımın Tokatspor maçına çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını belirtti.

TAKIMA PRİM AÇIKLADIM, ÇÜNKÜ…

“Kulüp Başkanı ya da yetkili olmamanıza rağmen Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynanan lig maçında soyunma odasına girip takıma prim açıkladığınız doğru mu” sorusuna yanıt veren Aydın, “Evet doğru. Kulüpte yaşanan değişimin takıma htirilmesi için soyunma odasına girip prim açıklamamı Mücahid Vural’ın kendisi istedi ben gerekli konuşmayı yaptım. Kulübü bu noktaya ben getirmedim. Açıklayamayacağım ya da ispatlayamayacağım hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.