19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kulüpler umduğunu bulamadı!

Spor 27.07.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kulüpler umduğunu bulamadı!

Liglerin tescil edilmesine kazan kaldıran 9 kulübe Tahkim Kurulu’ndan kötü haber geldi. Kurul, liglerin tescil kararını onayarak kulüplerin başvurusunu oy çokluğu ile reddetti. Gözler şimdi ise küme düşme potasındaki takımların akıbetinin ne olacağına çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesi sonrasında şampiyonluk ihtimalleri olduğunu öne sürerek Tahkim Kurulu’na itiraz başvurusunda bulunan 9 Bölgesel Amatör lig kulübüne kötü haber geldi. Tahkim Kurulu, kulüplerin itirazlarını oy çokluğu ile reddederek liglerin tescilini onadı. Kurula başvuruda bulunan kulüpler arasında Siirt İl Özel İdarespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Adıyamanspor, Edirnespor, Çengelköyspor, Ispartaspor, Karaman Belediyespor ve Trabzon DSİ Karadenizspor yer aldı. Alınan bu karar sonrasında isyan eden kulüpler, federasyonun adaletsiz bir karar aldığını, tahkimimin de bu karara ortak olduğunu belirttiler. KÜME DÜŞME KARARI AÇIKLANMADI Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’de küme düşme statüsü ile ilgili soru işaretleri halen giderilmedi. Küme düşme potasında yer alan kulüpler, TFF’den gelecek son açıklamaya merakla beklerken, bu sezon için küme düşmenin olmaması kararının çıkması bekleniyor.

Liglerin tescil edilmesine kazan kaldıran 9 kulübe Tahkim Kurulu’ndan kötü haber geldi. Kurul, liglerin tescil kararını onayarak kulüplerin başvurusunu oy çokluğu ile reddetti. Gözler şimdi ise küme düşme potasındaki takımların akıbetinin ne olacağına çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesi sonrasında şampiyonluk ihtimalleri olduğunu öne sürerek Tahkim Kurulu’na itiraz başvurusunda bulunan 9 Bölgesel Amatör lig kulübüne kötü haber geldi. Tahkim Kurulu, kulüplerin itirazlarını oy çokluğu ile reddederek liglerin tescilini onadı. Kurula başvuruda bulunan kulüpler arasında Siirt İl Özel İdarespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Adıyamanspor, Edirnespor, Çengelköyspor, Ispartaspor, Karaman Belediyespor ve Trabzon DSİ Karadenizspor yer aldı. Alınan bu karar sonrasında isyan eden kulüpler, federasyonun adaletsiz bir karar aldığını, tahkimimin de bu karara ortak olduğunu belirttiler.

KÜME DÜŞME KARARI AÇIKLANMADI

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’de küme düşme statüsü ile ilgili soru işaretleri halen giderilmedi. Küme düşme potasında yer alan kulüpler, TFF’den gelecek son açıklamaya merakla beklerken, bu sezon için küme düşmenin olmaması kararının çıkması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.