Kulüplere ŞOK

Spor 16.02.2016 - 21:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kulüplere ŞOK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Eskişehirspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanan maçtaki çirkin ve kötü tezahürat; Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırı hareketler; Galatasaray ise Mersin İdmanyurdu mücadelesinde 5 futbolcusunun sarı ve bir oyuncusunun da kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ya gönderildi.  Ayrıca, Medicana Sivasspor, Çaykur Rizespor müsabakasındaki çirkin ve kötü tezahürat; Eskişehirspor da Antalyaspor maçındaki talimata aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ya sevk edilen diğer Süper Lig ekipleri oldu.  Bu arada Eskişehirspor futbolcusu Nadir Çiftçi'nin de Antalyaspor karşılaşmasındaki hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Eskişehirspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanan maçtaki çirkin ve kötü tezahürat; Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırı hareketler; Galatasaray ise Mersin İdmanyurdu mücadelesinde 5 futbolcusunun sarı ve bir oyuncusunun da kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ya gönderildi. 

Ayrıca, Medicana Sivasspor, Çaykur Rizespor müsabakasındaki çirkin ve kötü tezahürat; Eskişehirspor da Antalyaspor maçındaki talimata aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ya sevk edilen diğer Süper Lig ekipleri oldu. 

Bu arada Eskişehirspor futbolcusu Nadir Çiftçi'nin de Antalyaspor karşılaşmasındaki hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.