Kupa canavarı Gebze!

Spor 22.05.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kupa canavarı Gebze!

Gebze Masterler kupalara ambargo koymaya devam ediyor. Marmara Masterler Ligi’nin normal sezonunu zirvede bitiren Gebzeli eski tüfekler, Play-Off maçlarından da zaferle ayrılarak Marmara Masterler Ligi’nin şampiyonu oldu. Kupa canavarı Gebze Masterler, şampiyonluklara doymuyor. Geçtiğimiz ay Antalya’dan şampiyonlukla dönen Gebze’nin eski tüfekleri Marmara Masterler Ligi’nde de ipi göğüsledi. Ekim ayında başlayan ve 17 takımın mücadele ettiği ligde normal sezonunu lider tamamlayan Gebze Masterler, ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımların yer aldığı Play-Off maçlarında şampiyon oldu. İLK GÜN GOL YAĞDIRDILAR Pendik’te oynanan ve 3 gün süren karşılaşmaların ilk gününde Güngören’i 5-1’lik farklı skorla geçen Gebze Masterler, ikinci gün maçında ise Sarıyer Masterler’i 6-2 yendi. Play-Off’un son gününde yarı final maçında Kartepe Masterler’i 4-2 yenerek adını finale yazdıran Gebze’nin eskimeyen yıldızları, final maçında Pendik Masterler’in rakibi oldu. TAYFUN DEVLEŞTİ ŞAMPİYONLUK GELDİ Pendik Stadı’nda oynanan maçın normal süresi biterken Gebze’nin tek golünü Taner Baytar kaydetti. Şampiyonu belirleyecek olan seri penaltı atışlarında kalesinde devleşen Tayfun Özdemir kurtardığı penaltılarla Gebze’ye hayat verdi. Gebze Masterler, Pendik Masterler’i penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek 2016-2017 Marmara Masterler Ligi şampiyonu oldu. İKİNCİ YILDA ÜÇÜNCÜ KUPA İkinci yılında 3’ncü kupasını kazanan Gebzeli eski tüfekler, maçın ardından büyük bir mutluluk yaşadılar. Seramoni sonrasında Gebze Masterler Başkanı Bülent Öndek ve takım kaptanlarından Murat Erensoy ile Mehmet Akdemir kupayı havaya kaldırırken, Gebze’ye bir kupa daha getirmenin haklı gururunu yaşadılar. 

Gebze Masterler kupalara ambargo koymaya devam ediyor. Marmara Masterler Ligi’nin normal sezonunu zirvede bitiren Gebzeli eski tüfekler, Play-Off maçlarından da zaferle ayrılarak Marmara Masterler Ligi’nin şampiyonu oldu.

Kupa canavarı Gebze Masterler, şampiyonluklara doymuyor. Geçtiğimiz ay Antalya’dan şampiyonlukla dönen Gebze’nin eski tüfekleri Marmara Masterler Ligi’nde de ipi göğüsledi. Ekim ayında başlayan ve 17 takımın mücadele ettiği ligde normal sezonunu lider tamamlayan Gebze Masterler, ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımların yer aldığı Play-Off maçlarında şampiyon oldu.

İLK GÜN GOL YAĞDIRDILAR

Pendik’te oynanan ve 3 gün süren karşılaşmaların ilk gününde Güngören’i 5-1’lik farklı skorla geçen Gebze Masterler, ikinci gün maçında ise Sarıyer Masterler’i 6-2 yendi. Play-Off’un son gününde yarı final maçında Kartepe Masterler’i 4-2 yenerek adını finale yazdıran Gebze’nin eskimeyen yıldızları, final maçında Pendik Masterler’in rakibi oldu.

TAYFUN DEVLEŞTİ ŞAMPİYONLUK GELDİ

Pendik Stadı’nda oynanan maçın normal süresi biterken Gebze’nin tek golünü Taner Baytar kaydetti. Şampiyonu belirleyecek olan seri penaltı atışlarında kalesinde devleşen Tayfun Özdemir kurtardığı penaltılarla Gebze’ye hayat verdi. Gebze Masterler, Pendik Masterler’i penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek 2016-2017 Marmara Masterler Ligi şampiyonu oldu.

İKİNCİ YILDA ÜÇÜNCÜ KUPA

İkinci yılında 3’ncü kupasını kazanan Gebzeli eski tüfekler, maçın ardından büyük bir mutluluk yaşadılar. Seramoni sonrasında Gebze Masterler Başkanı Bülent Öndek ve takım kaptanlarından Murat Erensoy ile Mehmet Akdemir kupayı havaya kaldırırken, Gebze’ye bir kupa daha getirmenin haklı gururunu yaşadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.