19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kupa canavarı İlim!

Spor 29.03.2019 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kupa canavarı İlim!

25-27 Mart’da Kocaeli Okullar Arası Badminton Yıldız Erkekler-Kızlar İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi.  Özel İlim Ortaokul öğrencileri Yıldız Erkeklerde ikinci, Yıldız Kızlarda ise dördüncü olarak kupa aldılar.  Turnuvaya erkek öğrencilerden Fatih Bulut, Metehan Yavuz, M. Said Asilsoy, Yiğit Buluk, Önder Şahin, kız öğrencilerden ise Şevval B. Kasapoğlu, Afra Dökmeci, Fatma Y. Coşkun, MevaCanoğlu, İlayda Tatoğlu katıldı. AKCAN: SPOR HAYATIMIZIN BİR PARÇASI Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Öğrencilerimiz ile düzenlenen il ve ilçe turnuvalarında yer alarak onların hem kendilerini güvenini sağlamak hem de sporu hayatlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamak istiyoruz. Badminton, çocuğun el göz koordinasyonunu geliştirerek reflex becerilerinin artmasına katkı sağlar. Öğrencilerimizi aldıkları derecelerden ötürü tebrik ediyorum.” dedi.      BULUT: SPORU SEVDİRİYORUZ İlim Koleji Okul Müdürü Halil Bulut, “İlim ailesi olarak sporu her zaman öğrencilerimize sevdirmek adına faaliyetler de bulunuyoruz. Düzenlenen maçlara katılarak çocuklarımızın rekabet, yenme, yenilme, takım olma, arkadaşlarına destek olma, spor disiplini vb. beceriler elde etmesini istiyor bunun için çabalıyoruz. Başta öğrencilerimize olmak üzere, beden eğitimi öğretmenimiz Faruk Akcan’a elde etmiş oldukları başarılardan ötürü ve ailelerimize ise her daim desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

25-27 Mart’da Kocaeli Okullar Arası Badminton Yıldız Erkekler-Kızlar İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi.  Özel İlim Ortaokul öğrencileri Yıldız Erkeklerde ikinci, Yıldız Kızlarda ise dördüncü olarak kupa aldılar.  Turnuvaya erkek öğrencilerden Fatih Bulut, Metehan Yavuz, M. Said Asilsoy, Yiğit Buluk, Önder Şahin, kız öğrencilerden ise Şevval B. Kasapoğlu, Afra Dökmeci, Fatma Y. Coşkun, MevaCanoğlu, İlayda Tatoğlu katıldı.

AKCAN: SPOR HAYATIMIZIN BİR PARÇASI

Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Öğrencilerimiz ile düzenlenen il ve ilçe turnuvalarında yer alarak onların hem kendilerini güvenini sağlamak hem de sporu hayatlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamak istiyoruz. Badminton, çocuğun el göz koordinasyonunu geliştirerek reflex becerilerinin artmasına katkı sağlar. Öğrencilerimizi aldıkları derecelerden ötürü tebrik ediyorum.” dedi.     

BULUT: SPORU SEVDİRİYORUZ

İlim Koleji Okul Müdürü Halil Bulut, “İlim ailesi olarak sporu her zaman öğrencilerimize sevdirmek adına faaliyetler de bulunuyoruz. Düzenlenen maçlara katılarak çocuklarımızın rekabet, yenme, yenilme, takım olma, arkadaşlarına destek olma, spor disiplini vb. beceriler elde etmesini istiyor bunun için çabalıyoruz. Başta öğrencilerimize olmak üzere, beden eğitimi öğretmenimiz Faruk Akcan’a elde etmiş oldukları başarılardan ötürü ve ailelerimize ise her daim desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.