19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kupa koleksiyoncusu!

Spor 31.05.2019 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kupa koleksiyoncusu!

DARICA G.B’NİN ESKİ FUTBOLCUSU ERHAN ÇELENK 4 SEZONDA 4 KUPA KALDIRDI

Darıca Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Erhan Çelenk, formasını giydiği Gazişehir Gaziantep’te şampiyonluk yaşayarak üst üste 2.kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösterirken, 4 sezonda 4 kupa kaldırarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Erhan Çelenk kupalara doymuyor. TFF 1.Lig’de Gazişehir Gaziantep formasını terleten Darıca Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Erhan Çelenk, takımıyla Süper Lig’e çıkmanın gururunu yaşadı. 2014-2015 sezonunda sarı yeşilli formayı giyen tecrübeli futbolcu, sezon sonunda BB Erzurumspor’a transfer olmuş ve Dadaşlar’la 3 senede 3 şampiyonluk kazanarak Süper Lig’e kadar yol almıştı. TOPLAMDA 6.ŞAMPİYONLUĞU Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında BB Erzurumspor formasıyla Süper Lig’de boy gösteren Erhan, devre arasında Gaziantep ekibine transfer olmuştu. Önceki gün oynanan Play-Off final maçında Gazişehir Gaziantep’in normal süresi 1-1 biten maçta Hatayspor’u penaltı atışları sonucunda 6-4 yendiği maçta oldukça başarılı bir performans sergileyen Çelenk, bir şampiyonluk daha yaşayarak kupa koleksiyonuna bir yenisini ekledi. 4 sezonda 4 kupa kazanan, toplamda da 6.kez şampiyonluk sevinci yaşayan 30 yaşındaki futbolcu, üst üste 2.kez Süper Lig’e yükselme başarısı göstererek kariyerinde zirveye çıktı.  
DARICA G.B’NİN ESKİ FUTBOLCUSU ERHAN ÇELENK 4 SEZONDA 4 KUPA KALDIRDI

Darıca Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Erhan Çelenk, formasını giydiği Gazişehir Gaziantep’te şampiyonluk yaşayarak üst üste 2.kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösterirken, 4 sezonda 4 kupa kaldırarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Erhan Çelenk kupalara doymuyor. TFF 1.Lig’de Gazişehir Gaziantep formasını terleten Darıca Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu Erhan Çelenk, takımıyla Süper Lig’e çıkmanın gururunu yaşadı. 2014-2015 sezonunda sarı yeşilli formayı giyen tecrübeli futbolcu, sezon sonunda BB Erzurumspor’a transfer olmuş ve Dadaşlar’la 3 senede 3 şampiyonluk kazanarak Süper Lig’e kadar yol almıştı.

TOPLAMDA 6.ŞAMPİYONLUĞU

Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında BB Erzurumspor formasıyla Süper Lig’de boy gösteren Erhan, devre arasında Gaziantep ekibine transfer olmuştu. Önceki gün oynanan Play-Off final maçında Gazişehir Gaziantep’in normal süresi 1-1 biten maçta Hatayspor’u penaltı atışları sonucunda 6-4 yendiği maçta oldukça başarılı bir performans sergileyen Çelenk, bir şampiyonluk daha yaşayarak kupa koleksiyonuna bir yenisini ekledi. 4 sezonda 4 kupa kazanan, toplamda da 6.kez şampiyonluk sevinci yaşayan 30 yaşındaki futbolcu, üst üste 2.kez Süper Lig’e yükselme başarısı göstererek kariyerinde zirveye çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.