19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kupada rakibimiz Tarsus İ.Y

Spor 17.09.2019 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kupada rakibimiz Tarsus İ.Y

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Ziraat Türkiye Kupası 3.turundaki rakibi 2.Lig ekibi Tarsus İ.Y oldu. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Darıca G.B A.Ş’yi Kulüp Başkanı Arif Gülen temsil etti. Kupaya 2.turdan katılan ve Düzcespor’u eleyerek tur atlayan sarı yeşilli temsilcimiz ile kupaya 3.turdan katılacak olan Tarsus İ.Y takımı karşı karşıya getirecek olan maç 24,25,26 Eylül’de Tarsus’ta tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak. 2.LİG’DE AYNI GRUPTAYDIK Geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nin lig sonuncu olarak 2.Lig’e veda ettiği 2018-2019 sezonunda sarı yeşilli ekibimiz ile birlikte Kırmızı Grup’ta yer alan Tarsus İ.Y, iki kez temsilcimize rakip olmuştu. Darıca’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 90+5’te Coşkun Yılmaz’ın kafayla attığı golle 1-0 kazanmış, ligin 34’ncü ve son haftasında Mersin’de oynanan karşılaşmayı ise ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Eski Galatasaraylı futbolcu Ergün Penbe’nin çalıştırdığı Mersin temsilcisi, 3. haftası geride kalan 2. Lig Beyaz Grup’ta 6 puanla 5.sırada yer alıyor.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Ziraat Türkiye Kupası 3.turundaki rakibi 2.Lig ekibi Tarsus İ.Y oldu. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Darıca G.B A.Ş’yi Kulüp Başkanı Arif Gülen temsil etti. Kupaya 2.turdan katılan ve Düzcespor’u eleyerek tur atlayan sarı yeşilli temsilcimiz ile kupaya 3.turdan katılacak olan Tarsus İ.Y takımı karşı karşıya getirecek olan maç 24,25,26 Eylül’de Tarsus’ta tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak.

2.LİG’DE AYNI GRUPTAYDIK

Geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nin lig sonuncu olarak 2.Lig’e veda ettiği 2018-2019 sezonunda sarı yeşilli ekibimiz ile birlikte Kırmızı Grup’ta yer alan Tarsus İ.Y, iki kez temsilcimize rakip olmuştu. Darıca’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 90+5’te Coşkun Yılmaz’ın kafayla attığı golle 1-0 kazanmış, ligin 34’ncü ve son haftasında Mersin’de oynanan karşılaşmayı ise ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Eski Galatasaraylı futbolcu Ergün Penbe’nin çalıştırdığı Mersin temsilcisi, 3. haftası geride kalan 2. Lig Beyaz Grup’ta 6 puanla 5.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.