Kupada sürpriz arıyoruz!

Spor 25.11.2020 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kupada sürpriz arıyoruz!

Ziraat Türkiye Kupası’nda iki tur atlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün 4.tur maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda tek maç üzerinden oynanacak olan zorlu maç saat 13.00’te başlayacak. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün yeni bir zafer için sahaya çıkacak. Sarı yeşilli ekibimiz, saat 13.00’te başlayacak olan maçta TFF 1.Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak. Kupaya katıldığı 2.turda Belediye Kütahyaspor’u deplasmanda 2-1 yenen Darıca G.B, 3.turda ise Zonguldak Kömürspor’u saf dışı bırakarak adını 4.tura yazdırma başarısı göstermişti. Balıkesir temsilcisi Royal Hastanesi Bandırmaspor ise, kupaya dahil olduğu 3.turda Belediyespor’u sahasında 3-1’lik skorla eleyerek üst tura yükselmişti. İKİ TAKIM DA LİGDE TOPARLANDI Teknik direktörlüğünü Erkan Sözeri’nin yaptığı Royal Hastanesi Bandırmaspor, geçtiğimiz hafta sonunda Tuzlaspor deplasmanından aldığı 6-0’lık galibiyetle ligdeki sıkıntılı günlerini geride bırakmıştı. Ligde oynadığı son iki maçını kazanan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği de, güçlü rakibinin karşısına moralli ve inançlı bir şekilde çıkacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç saat 13.00’te başlayacak. Mücadeleyi Elazığ bölgesi hakemi Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek.  

Ziraat Türkiye Kupası’nda iki tur atlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün 4.tur maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda tek maç üzerinden oynanacak olan zorlu maç saat 13.00’te başlayacak.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün yeni bir zafer için sahaya çıkacak. Sarı yeşilli ekibimiz, saat 13.00’te başlayacak olan maçta TFF 1.Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak. Kupaya katıldığı 2.turda Belediye Kütahyaspor’u deplasmanda 2-1 yenen Darıca G.B, 3.turda ise Zonguldak Kömürspor’u saf dışı bırakarak adını 4.tura yazdırma başarısı göstermişti. Balıkesir temsilcisi Royal Hastanesi Bandırmaspor ise, kupaya dahil olduğu 3.turda Belediyespor’u sahasında 3-1’lik skorla eleyerek üst tura yükselmişti.

İKİ TAKIM DA LİGDE TOPARLANDI

Teknik direktörlüğünü Erkan Sözeri’nin yaptığı Royal Hastanesi Bandırmaspor, geçtiğimiz hafta sonunda Tuzlaspor deplasmanından aldığı 6-0’lık galibiyetle ligdeki sıkıntılı günlerini geride bırakmıştı. Ligde oynadığı son iki maçını kazanan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği de, güçlü rakibinin karşısına moralli ve inançlı bir şekilde çıkacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç saat 13.00’te başlayacak. Mücadeleyi Elazığ bölgesi hakemi Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.