Kupalar Öztürk’e ulaştı

Spor 15.09.2017 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kupalar Öztürk’e ulaştı

BAŞKAN MUSTAFA ÖZTÜRK KAZANILAN KUPALARI KUCAKLADI

Gemlik ve Erzurum’da düzenlenen uluslararası karate turnuvalarında kupa ve madalyalara ambargo koyan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, elde ettiği başarıyla Darıca’yı sevindirirken bu önemli başarının en önemli emektarlarından biri kuşkusuz Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk oldu. Antrenör ve sporcularına verdiği destekle önemli bir başkan profili çizen Başkan Öztürk, dün sıcağı sıcağına kupalarına kavuştu. ÖZTÜRK OFİSİNDE SERGİLEDİ Antrenör Ahmet Akçay ve teknik sorumlu Adnan Şamdan, Gemlik ve Erzurum’da kazanılan kupaları Başkan Öztürk’e götürerek sevinçlerine paylaşırken, Başkan Öztürk’ün son derece mutlu olduğu gözlendi. Başkan Mustafa Öztürk kupaları ofisinin en özel yerinde gururla sergileyerek bu önemli başarıda emeği geçen antrenör ve sporcularını kutladı.
BAŞKAN MUSTAFA ÖZTÜRK KAZANILAN KUPALARI KUCAKLADI

Gemlik ve Erzurum’da düzenlenen uluslararası karate turnuvalarında kupa ve madalyalara ambargo koyan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, elde ettiği başarıyla Darıca’yı sevindirirken bu önemli başarının en önemli emektarlarından biri kuşkusuz Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk oldu. Antrenör ve sporcularına verdiği destekle önemli bir başkan profili çizen Başkan Öztürk, dün sıcağı sıcağına kupalarına kavuştu.

ÖZTÜRK OFİSİNDE SERGİLEDİ

Antrenör Ahmet Akçay ve teknik sorumlu Adnan Şamdan, Gemlik ve Erzurum’da kazanılan kupaları Başkan Öztürk’e götürerek sevinçlerine paylaşırken, Başkan Öztürk’ün son derece mutlu olduğu gözlendi. Başkan Mustafa Öztürk kupaları ofisinin en özel yerinde gururla sergileyerek bu önemli başarıda emeği geçen antrenör ve sporcularını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.