Kural mahalleleri boş bırakmıyor

Siyaset 31.10.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kural mahalleleri boş bırakmıyor

MHP Gebze ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu, mahalle temsilcilerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde atamaları yapılan Akse Sapağı, Beylikbağı ve Yavuz Selim mahalle temsilcilerini ziyaret eden Serkan Kural ve ekibi, mahalle başkan ve ekipleriyle çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlere, Serkan Kural ile birlikte, Teşkilat başkanı Fatih Koçhan, İlçe Sekreteri Aydın Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Orhan Malkoç katıldı.Ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda da mahalle başkanlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Gerçekleştireceğimiz programlar dahilinde fikir alışverişlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ Gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’a teşekkür eden Akse Sapağı, Beylikbağı ve Yavuz Selim mahalle temsilcileri, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için MHP Gebze İlçe Başkanımız Serkan Kural’a teşekkür ederiz. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz” diye konuştu.

MHP Gebze ilçe başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu, mahalle temsilcilerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde atamaları yapılan Akse Sapağı, Beylikbağı ve Yavuz Selim mahalle temsilcilerini ziyaret eden Serkan Kural ve ekibi, mahalle başkan ve ekipleriyle çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlere, Serkan Kural ile birlikte, Teşkilat başkanı Fatih Koçhan, İlçe Sekreteri Aydın Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Orhan Malkoç katıldı.Ziyarette konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda da mahalle başkanlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Gerçekleştireceğimiz programlar dahilinde fikir alışverişlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’a teşekkür eden Akse Sapağı, Beylikbağı ve Yavuz Selim mahalle temsilcileri, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için MHP Gebze İlçe Başkanımız Serkan Kural’a teşekkür ederiz. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.