19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurt’un yerine Korkmaz atandı!

Siyaset 26.07.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kurt’un yerine Korkmaz atandı!

HSK’nın son kararnamesi ile Kocaeli’de görev yapan çok sayıda hakim ve savcının yeri değişirken çok sayıda hakim ve savcı da ilimize atandı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanırken Kurt‘un yerine ise Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz atandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle, 3 bin 19'u adli, 301'i idari yargıda görevli 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararname ile 29 Temmuz 2016 yılından bu yana görev yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanırken Kurt‘un yerine ise Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz atandı. HABİB KORKMAZ KİMDİR? 1974 yılında Tokat’ın Zile İlçesi Derebaşı köyünde doğan evli ve 3 çocuk babası Başsavcı Korkmaz, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra sırasıyla Şebinkarahisar, Çorum - Laçin, Niğde - Altunhisar, Kahramanmaraş merkez adliyelerinde Cumhuriyet savcısı olarak görev yaptı. 2014 yılından itibaren Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Korkmaz, 2016 yılında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Korkmaz son kararname ile Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi.
HSK’nın son kararnamesi ile Kocaeli’de görev yapan çok sayıda hakim ve savcının yeri değişirken çok sayıda hakim ve savcı da ilimize atandı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanırken Kurt‘un yerine ise Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle, 3 bin 19'u adli, 301'i idari yargıda görevli 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararname ile 29 Temmuz 2016 yılından bu yana görev yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanırken Kurt‘un yerine ise Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz atandı.

HABİB KORKMAZ KİMDİR?

1974 yılında Tokat’ın Zile İlçesi Derebaşı köyünde doğan evli ve 3 çocuk babası Başsavcı Korkmaz, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra sırasıyla Şebinkarahisar, Çorum - Laçin, Niğde - Altunhisar, Kahramanmaraş merkez adliyelerinde Cumhuriyet savcısı olarak görev yaptı. 2014 yılından itibaren Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Korkmaz, 2016 yılında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Korkmaz son kararname ile Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.