Kurtalan Ekspres Gebze’ye geliyor

Gebze 10.01.2020 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kurtalan Ekspres Gebze’ye geliyor

Gebze ve Sarkuysan Liseleri Mezunları Derneği (GESLİMED), muhteşem bir konserle karşımıza çıkacak. Sevilen ve başarılı grup Kurtalan Ekspres 5 Şubat akşam Çarşamba günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi' nde saat 19.30 da sahne alacak. Büyük sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca ' nın ölüm yıldönümleri bu hafta içerisinde denk gelmesi nedeniyle bu iki değerli sanatçıya adanan konserde büyük ustaların sevilen şarkıları bizlerin karşısında olacak. “SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ” "Sen yoksan bir eksiğiz" parolasıyla gerçekleşecek olan konserin biletlerini Osman Hamdi bey Kültür Merkezi gişelerinden ve  Gebze ve Sarkuysan Liseleri Mezunları Derneğinden almak mümkün. Büyük ilgi gösterilmesi beklenen konser biletleri Alt Salon 50 TL, Üst Salon 35 TL olarak satışa çıkarıldı.

Gebze ve Sarkuysan Liseleri Mezunları Derneği (GESLİMED), muhteşem bir konserle karşımıza çıkacak. Sevilen ve başarılı grup Kurtalan Ekspres 5 Şubat akşam Çarşamba günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi' nde saat 19.30 da sahne alacak. Büyük sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca ' nın ölüm yıldönümleri bu hafta içerisinde denk gelmesi nedeniyle bu iki değerli sanatçıya adanan konserde büyük ustaların sevilen şarkıları bizlerin karşısında olacak.

“SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ”

"Sen yoksan bir eksiğiz" parolasıyla gerçekleşecek olan konserin biletlerini Osman Hamdi bey Kültür Merkezi gişelerinden ve  Gebze ve Sarkuysan Liseleri Mezunları Derneğinden almak mümkün. Büyük ilgi gösterilmesi beklenen konser biletleri Alt Salon 50 TL, Üst Salon 35 TL olarak satışa çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.