Kurtlar Vadisi'nin Tahtına Bu Dizi Oturacak

Kültür-Sanat 14.09.2017 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurtlar Vadisi'nin Tahtına Bu Dizi Oturacak

İkinci sezonuna merhaba diyen 'İsimsizler' hikayeyi Virankaya'dan İstanbul'a taşıyarak Kurtlar Vadisi'nin tahtına oturduğunun sinyalini verdi. Kaymakam Fatih de yeni Polat Alemdar olarak gösteriliyor.

Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı. NECATİ ŞAŞMAZ TEKLİF BEKLİYOR Konuyla ilgili Pana Film'in yöneticisi ve dizinin başrol oyuncusu Necati Şamaz'la görüştüğünü belirten Doğan, Şaşmaz'ın "Bu zorluğu göğüsleyebilecek bir kanal olursa gerçekleşecek" yanıtını verdiğini belirtti. TRT'DEN KÖROĞLU DİZİSİ Mustafa Doğan, yazısında ayrıca TRT'nin "Köroğlu" adında yeni bir dizi hazırlığında olduğunu ve şarkıcı Uğur Işılak'ın ilk kez bu diziyle oyuncu olarak karşımıza çıkacağını açıkladı. Doğan'ın aktardığı bilgiye göre; Işılak, dizide iki bölüm yer alacak ve aynı zamanda "Köroğlu"nun müziklerini de yapacak. VADİ'NİN TAHTINA 'İSİMSİZLER' OTURACAK       Kanal D ekranlarında yeni oyuncu kadrosu ile sezona süper bir başlangıç yapan 'İsimsizler' dizisiyle ilgili detayları da kaleme alan Doğan, şu ifadelere yer verdi: "Pazartesi günü ikinci sezonuna merhaba diyen 'İsimsizler' de topa girdi. Hikâye Virankaya'dan 'kurtlar vadisine', yani İstanbul'a taşınmış. Bu kez mücadele ettikleri örgüt FETÖ. Resmen 'Kurtlar Vadisi FETÖ' olmuş dizi. 'Kurtlar Vadisi' kafası, betona adam gömme sahnesiyle kendini açıkça belli etti. İlk bölümde öldürülen adam sayısı da vadiye rahmet okuttu! Kudret rolündeki Kürşat Alnıaçık gibi vadiden tanıdık bir yüzün kadroda yer almasıysa işin sağlaması. Ekibe yeni katılan Hande Soral, Atsız Karaduman, Mert Öcal ve Berkan Şal'dan rolünde sırıtan kimseyi görmedim. 'Her işin ardında bir karanlık güç vardır', 'Bu millet vakti geldiğinde isimsiz bir ordu olur' gibi aforizmalar da unutulmamış. Aksiyon-çatışma sahneleri vadiden daha iyi üstelik."    
İkinci sezonuna merhaba diyen 'İsimsizler' hikayeyi Virankaya'dan İstanbul'a taşıyarak Kurtlar Vadisi'nin tahtına oturduğunun sinyalini verdi. Kaymakam Fatih de yeni Polat Alemdar olarak gösteriliyor.

Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.

NECATİ ŞAŞMAZ TEKLİF BEKLİYOR

Konuyla ilgili Pana Film'in yöneticisi ve dizinin başrol oyuncusu Necati Şamaz'la görüştüğünü belirten Doğan, Şaşmaz'ın "Bu zorluğu göğüsleyebilecek bir kanal olursa gerçekleşecek" yanıtını verdiğini belirtti.

TRT'DEN KÖROĞLU DİZİSİ

Mustafa Doğan, yazısında ayrıca TRT'nin "Köroğlu" adında yeni bir dizi hazırlığında olduğunu ve şarkıcı Uğur Işılak'ın ilk kez bu diziyle oyuncu olarak karşımıza çıkacağını açıkladı. Doğan'ın aktardığı bilgiye göre; Işılak, dizide iki bölüm yer alacak ve aynı zamanda "Köroğlu"nun müziklerini de yapacak.


VADİ'NİN TAHTINA 'İSİMSİZLER' OTURACAK

 

 

 

Kanal D ekranlarında yeni oyuncu kadrosu ile sezona süper bir başlangıç yapan 'İsimsizler' dizisiyle ilgili detayları da kaleme alan Doğan, şu ifadelere yer verdi: "Pazartesi günü ikinci sezonuna merhaba diyen 'İsimsizler' de topa girdi. Hikâye Virankaya'dan 'kurtlar vadisine', yani İstanbul'a taşınmış. Bu kez mücadele ettikleri örgüt FETÖ. Resmen 'Kurtlar Vadisi FETÖ' olmuş dizi. 'Kurtlar Vadisi' kafası, betona adam gömme sahnesiyle kendini açıkça belli etti.


İlk bölümde öldürülen adam sayısı da vadiye rahmet okuttu! Kudret rolündeki Kürşat Alnıaçık gibi vadiden tanıdık bir yüzün kadroda yer almasıysa işin sağlaması.


Ekibe yeni katılan Hande Soral, Atsız Karaduman, Mert Öcal ve Berkan Şal'dan rolünde sırıtan kimseyi görmedim.

'Her işin ardında bir karanlık güç vardır', 'Bu millet vakti geldiğinde isimsiz bir ordu olur' gibi aforizmalar da unutulmamış. Aksiyon-çatışma sahneleri vadiden daha iyi üstelik."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.