Kürüm Demir İflas Erteleme İstedi

Gebze 11.03.2016 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kürüm Demir İflas Erteleme İstedi

Temelleri bundan 40 yıl kadar önce atılan Kürüm Holding'e bağlı iki şirket için iflas erteleme başvurusu yapıldı.

Kürüm Demir,  Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor. Şirketin,  Türkiye'nin yanı sıra  Arnavutluk'ta da yatırımları bulunuyor. Kürüm Holding'e bağlı tesislerde bini aşkın kişi çalışıyor. İKİ ŞİRKET İÇİN BAŞVURU İflas erteleme başvurusu ile mahkemeye son giden firmalardan ikisi Kürüm Holding şirketleri oldu.  Kürüm Demir Sanayi Dış Ticaret A.Ş ve Kürüm Pazarlama A.Ş için mahkemeye başvuru yapıldı. Dava,  İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Davanın ilk duruşması 8 Haziran günü görülecek. 40 YIL ÖNCE TEMELİ ATILDI Demir çelik sektöründe  Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Kürüm Holding'in temeli 1975 yılında atıldı.  Gebze'de yıllık 444 bin tonluk kapasiteye sahip bir tesisi bulunan  Kürüm Demir,  Arnavutluk'ta kurulu şirketi ile, Balkanların en önemli çelik ve inşaat demiri üretimi yapıyor. BALKANLAR'IN EN BÜYÜĞÜNÜ ALDI Özelleştirme kapsamında satın alınan  Arnavutluk'taki tesis Balkanların en büyük entegre demir-çelik tesisi konumunda. EN BÜYÜK 500 LİSTESİNDE Kürüm Demir,  Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor. İSO'un son açıkladığı araştırmaya göre şirket 153. şırada yer alıyor. Kürüm Holding'in kurucusu Haşmet B. Kürüm, bir dönem  Beşiktaş Kulübü yönetiminde de yer almıştı.
Temelleri bundan 40 yıl kadar önce atılan Kürüm Holding'e bağlı iki şirket için iflas erteleme başvurusu yapıldı.

Kürüm Demir,  Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor. Şirketin,  Türkiye'nin yanı sıra  Arnavutluk'ta da yatırımları bulunuyor. Kürüm Holding'e bağlı tesislerde bini aşkın kişi çalışıyor.

İKİ ŞİRKET İÇİN BAŞVURU

İflas erteleme başvurusu ile mahkemeye son giden firmalardan ikisi Kürüm Holding şirketleri oldu.  Kürüm Demir Sanayi Dış Ticaret A.Ş ve Kürüm Pazarlama A.Ş için mahkemeye başvuru yapıldı. Dava,  İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Davanın ilk duruşması 8 Haziran günü görülecek.

40 YIL ÖNCE TEMELİ ATILDI

Demir çelik sektöründe  Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Kürüm Holding'in temeli 1975 yılında atıldı.  Gebze'de yıllık 444 bin tonluk kapasiteye sahip bir tesisi bulunan  Kürüm Demir,  Arnavutluk'ta kurulu şirketi ile, Balkanların en önemli çelik ve inşaat demiri üretimi yapıyor.

BALKANLAR'IN EN BÜYÜĞÜNÜ ALDI

Özelleştirme kapsamında satın alınan  Arnavutluk'taki tesis Balkanların en büyük entegre demir-çelik tesisi konumunda.

EN BÜYÜK 500 LİSTESİNDE

Kürüm Demir,  Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor. İSO'un son açıkladığı araştırmaya göre şirket 153. şırada yer alıyor. Kürüm Holding'in kurucusu Haşmet B. Kürüm, bir dönem  Beşiktaş Kulübü yönetiminde de yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.