19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kuruyemişçiyi Soymaya Kalktılar!

Çayırova 13.03.2018 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kuruyemişçiyi Soymaya Kalktılar!

Yenimahalle Fatih Caddesi üzerinde ki bir kuruyemişçiye para bozdurmak bahanesi ile giren 3 kadın kadın el çabukluğu ile kasada ki paraları çalmaya kalkıştılar. Yaşları 19 ile 27 arasında değişen 3 kadın para bozdurmak bahanesi ile girdiği kuruyemişçide el çabukluğu ile esnafın dalgınlığından da faydalanarak hırsızlık girişiminde bulundular. 3 kadın tarafından paralarının çalındığını son anda farkeden esnaf hemen Çayırova Asayiş Büro Amirliği'ni arayarak durum hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 3 kadını suç üstü yakalayarak gözaltına aldı.ç Esnafın güvenlik kameralarından da hırsızlık yaptığı anlaşılan 3 kadından ikisi adli kontrol şartıyla serbest kalırken bir kadın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.   Adnan Ayvaz-Çayırova

Yenimahalle Fatih Caddesi üzerinde ki bir kuruyemişçiye para bozdurmak bahanesi ile giren 3 kadın kadın el çabukluğu ile kasada ki paraları çalmaya kalkıştılar. Yaşları 19 ile 27 arasında değişen 3 kadın para bozdurmak bahanesi ile girdiği kuruyemişçide el çabukluğu ile esnafın dalgınlığından da faydalanarak hırsızlık girişiminde bulundular. 3 kadın tarafından paralarının çalındığını son anda farkeden esnaf hemen Çayırova Asayiş Büro Amirliği'ni arayarak durum hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 3 kadını suç üstü yakalayarak gözaltına aldı.ç Esnafın güvenlik kameralarından da hırsızlık yaptığı anlaşılan 3 kadından ikisi adli kontrol şartıyla serbest kalırken bir kadın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

Adnan Ayvaz-Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.