19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kuştepe’ye 2. Mescit Yapılıyor

Çayırova 08.02.2017 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kuştepe’ye 2. Mescit Yapılıyor

Kuştepe Mesire Alanına İkinci Mescit Yapılıyor Çayırova Belediyesi, özellikle hafta sonlarında büyük yoğunluğun yaşandığı Kuştepe Piknik alanına vatandaşların dini vazifelerini yerine getirebilmesi amacıyla mescid inşa ediyor. Çayırova Belediyesi ekipleri tarafından yapımı devam eden 2 katlı mescid, bay-bayan, bebek bakım odası ve şadırvanlar olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Kuştepe piknik Alanında yapımı devam eden mescidin Çayırova halkı için önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, piknik alanına gelen vatandaşların daha rahat ve daha temiz bir ortamda dini vazifelerini yerine getirebileceklerini söyledi. Demirci, “ İbadetlerinin Temizliği Ekiplerimiz Tarafından İtinayla Yapılmakta” Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak, bütün okullara ve ibadethanelere tüm hizmetleri götürdüklerini vurgulayan Başkan Demirci, “Ekiplerimiz tarafından Kuştepe Piknik alanına 2.  Mescidimizi yapıyoruz. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için her türlü kolaylığı düşündük. Mescidimiz, bay-bayan ve bebek bakım odası olarak üç bölümden oluşuyor. Mescidin içinde abdest almak için de ayrı bölümler bulunuyor. Çocuklarıyla pikniğe gelen aileler için de bebek bakım odası var. İnsanlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilecekleri ortamları hazırlamak en önemli vazifelerimizden biri. Bununla birlikte ibadethanelerin temizliğini de fazlasıyla önemsiyoruz. İlçemizde bulunan 1 Cemevi, 3 vakıf ve 37 Caminin temizliği periyodik olarak belediye ekiplerimiz tarafından yapılmakta” dedi.

Kuştepe Mesire Alanına İkinci Mescit Yapılıyor

Çayırova Belediyesi, özellikle hafta sonlarında büyük yoğunluğun yaşandığı Kuştepe Piknik alanına vatandaşların dini vazifelerini yerine getirebilmesi amacıyla mescid inşa ediyor. Çayırova Belediyesi ekipleri tarafından yapımı devam eden 2 katlı mescid, bay-bayan, bebek bakım odası ve şadırvanlar olmak üzere üç bölümden oluşuyor.
Kuştepe piknik Alanında yapımı devam eden mescidin Çayırova halkı için önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, piknik alanına gelen vatandaşların daha rahat ve daha temiz bir ortamda dini vazifelerini yerine getirebileceklerini söyledi.

Demirci, “ İbadetlerinin Temizliği Ekiplerimiz Tarafından İtinayla Yapılmakta”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak, bütün okullara ve ibadethanelere tüm hizmetleri götürdüklerini vurgulayan Başkan Demirci, “Ekiplerimiz tarafından Kuştepe Piknik alanına 2.  Mescidimizi yapıyoruz. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için her türlü kolaylığı düşündük. Mescidimiz, bay-bayan ve bebek bakım odası olarak üç bölümden oluşuyor. Mescidin içinde abdest almak için de ayrı bölümler bulunuyor. Çocuklarıyla pikniğe gelen aileler için de bebek bakım odası var. İnsanlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilecekleri ortamları hazırlamak en önemli vazifelerimizden biri. Bununla birlikte ibadethanelerin temizliğini de fazlasıyla önemsiyoruz. İlçemizde bulunan 1 Cemevi, 3 vakıf ve 37 Caminin temizliği periyodik olarak belediye ekiplerimiz tarafından yapılmakta” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.