19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kusursuz Darıca

Spor 07.03.2016 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kusursuz Darıca

Kusursuz Darıca

2.Küme’de mütevazı kadrosuyla mücadele veren Darıcaspor, şampiyonluk hesapları yapan Arapçeşme’yi Burak ve Öner’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Başar Özkan yönetimindeki Darıcaspor 3’te 3 yaparken, ikinci yenilgisini alan Arapçeşme ise şampiyonluk yarışında yara aldı ve gözünü Play-Off’a çevirdi. 2.Küme G Grubu’nda yer alan Darıcaspor, güçlü rakibi Arapçeşme’yi 2-1 yendi ve Play-Off yarışında ‘bende varım’ dedi. Nenehatun Stadı’ndaki mücadelede galibiyet inanan taraf olan kırmızı-beyazlı takım 90 dakika boyunca iyi bir futbol ortaya koydu. Rakibini iyi analiz eden Darıcaspor teknik sorumlusu Başar Özkan, yerinde verdiği taktiklerle maçın kazanılmasında etkin rol oynadı. Burak Erdem ve Öner Özdemir’in golleriyle sonuca giden Darıcaspor 3’te 3 yaparak başarılı gidişatını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı takım gelecek hafta Trakya ile karşılaşacak. ARAPÇEŞME YARALI Beklemediği bir yenilgi alan Arapçeşme’ye Play-Off yolu gözüktü. Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren mor-yeşilli takım son aldığı yenilgiyle şampiyonluk yarışına havlu attı. Daha önce de Diliskelesi’ne yenilen ve bu maçın ardından liderliği rakibine kaptıran Arapçeşme gelecek haftayı bay geçirecek. Diliskelesi Gümüş’ü yendiği takdirde, Arapçeşme ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkartacak. 
Kusursuz Darıca

2.Küme’de mütevazı kadrosuyla mücadele veren Darıcaspor, şampiyonluk hesapları yapan Arapçeşme’yi Burak ve Öner’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Başar Özkan yönetimindeki Darıcaspor 3’te 3 yaparken, ikinci yenilgisini alan Arapçeşme ise şampiyonluk yarışında yara aldı ve gözünü Play-Off’a çevirdi.

2.Küme G Grubu’nda yer alan Darıcaspor, güçlü rakibi Arapçeşme’yi 2-1 yendi ve Play-Off yarışında ‘bende varım’ dedi. Nenehatun Stadı’ndaki mücadelede galibiyet inanan taraf olan kırmızı-beyazlı takım 90 dakika boyunca iyi bir futbol ortaya koydu. Rakibini iyi analiz eden Darıcaspor teknik sorumlusu Başar Özkan, yerinde verdiği taktiklerle maçın kazanılmasında etkin rol oynadı. Burak Erdem ve Öner Özdemir’in golleriyle sonuca giden Darıcaspor 3’te 3 yaparak başarılı gidişatını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı takım gelecek hafta Trakya ile karşılaşacak.

ARAPÇEŞME YARALI

Beklemediği bir yenilgi alan Arapçeşme’ye Play-Off yolu gözüktü. Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren mor-yeşilli takım son aldığı yenilgiyle şampiyonluk yarışına havlu attı. Daha önce de Diliskelesi’ne yenilen ve bu maçın ardından liderliği rakibine kaptıran Arapçeşme gelecek haftayı bay geçirecek. Diliskelesi Gümüş’ü yendiği takdirde, Arapçeşme ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkartacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.