19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kütüphane alanları yerinde incelendi

Dilovası 11.09.2020 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kütüphane alanları yerinde incelendi

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’na yapılacak kütüphaneler için ilk adımı attı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler Daire Başkanı Ahmet Aldemir, İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen,  Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte Dilovası’na yapılacak kütüphaneler için yer incelemesinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Dilovası’na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerinde de bilgi alışverişinde bulunuldu. EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak için çalıştıklarını dile getirerek, “Yükselen şehir Dilovası’ sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. Kültür ve sanat, bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biridir. Gençlerimiz okumalı, Hepimiz okumalıyız. Eğitime önem veren bir isim olarak Dilovası’nda eğitim adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.  

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’na yapılacak kütüphaneler için ilk adımı attı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler Daire Başkanı Ahmet Aldemir, İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen,  Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte Dilovası’na yapılacak kütüphaneler için yer incelemesinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Dilovası’na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerinde de bilgi alışverişinde bulunuldu.

EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak için çalıştıklarını dile getirerek, “Yükselen şehir Dilovası’ sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. Kültür ve sanat, bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biridir. Gençlerimiz okumalı, Hepimiz okumalıyız. Eğitime önem veren bir isim olarak Dilovası’nda eğitim adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.