Kütüphanede çalışma sürüyor

Gebze 17.03.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kütüphanede çalışma sürüyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Sultan Orhan mahallesinde daha önce FETÖ terör örgütüne ait olup, Kaymakamlığa tahsis edilen İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanılacak Kültür Turizm Bakanlığınca onarımına başlanılan binada incelemede bulundu. HERKESE HİZMET VERECEK Bir süredir inşaatı yavaşlayan kütüphane binasında 2020 yılı ödeneklerinin serbest bırakılmasıyla çalışmalar hızlandı. Güçlendirme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan binanın onarımının Temmuz ayı sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor. Tamamlandığında yaklaşık 2600 m2’lik bir alana sahip olacak kütüphanede her yaşta çocuk ve yetişkinlere hizmet verecek modern kütüphanecilik hizmetlerinin sunulacağı bir bina olacak. KAYMAKAM GÜLER TALİMAT VERDİ 84.000 öğrencisi bulunan Gebze’nin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak Halk Kütüphanesi binasının tamamlanabilmesi için gerekli çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Güler, bu konunun ilçe için çok önemli olduğunu bu nedenle inşaat işlerini yakından takip ettiğini ifade etti. Yaz aylarında binanın iç donanımı da tamamlanarak Gebzeli çocukların ve gençlerimizin hizmetine sunulacak olan Kütüphanenin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı başına yetiştirilmesi için yüklenici firmaya gerekli talimatları veren Kaymakam Güler, Halk Kütüphanesi yetkililerine konuyu yakından takip etmelerini ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi talimatını verdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Sultan Orhan mahallesinde daha önce FETÖ terör örgütüne ait olup, Kaymakamlığa tahsis edilen İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanılacak Kültür Turizm Bakanlığınca onarımına başlanılan binada incelemede bulundu.

HERKESE HİZMET VERECEK

Bir süredir inşaatı yavaşlayan kütüphane binasında 2020 yılı ödeneklerinin serbest bırakılmasıyla çalışmalar hızlandı. Güçlendirme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan binanın onarımının Temmuz ayı sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor. Tamamlandığında yaklaşık 2600 m2’lik bir alana sahip olacak kütüphanede her yaşta çocuk ve yetişkinlere hizmet verecek modern kütüphanecilik hizmetlerinin sunulacağı bir bina olacak.

KAYMAKAM GÜLER TALİMAT VERDİ

84.000 öğrencisi bulunan Gebze’nin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak Halk Kütüphanesi binasının tamamlanabilmesi için gerekli çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Güler, bu konunun ilçe için çok önemli olduğunu bu nedenle inşaat işlerini yakından takip ettiğini ifade etti. Yaz aylarında binanın iç donanımı da tamamlanarak Gebzeli çocukların ve gençlerimizin hizmetine sunulacak olan Kütüphanenin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı başına yetiştirilmesi için yüklenici firmaya gerekli talimatları veren Kaymakam Güler, Halk Kütüphanesi yetkililerine konuyu yakından takip etmelerini ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.