Kütüphanede Çalışmalar Tam Gaz

Gebze 02.10.2018 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kütüphanede Çalışmalar Tam Gaz

Gebze Kent Meydanı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kütüphanede çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Kütüphanelerin bilgilerin saklandığı ve insanların istedikleri zaman istifade edebildikleri alanlar olduğunu söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi olarak Gebze’deki kütüphane sayımızı arttırıyoruz. Bilim sanat merkezlerimizdeki kütüphanelerimizin yanı sıra Kent Meydanına da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte güzel bir kütüphane açacağız. Kütüphane tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Gebzeli çocuklarımızla kitapları buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi. EKSİKLİĞİ HİSSEDİYORUM Kütüphanenin Gebze’ye yakışır bir kütüphane olacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İlçelerimize kütüphane eksikliğini bende hissediyorum. Büyükşehir Kütüphanemizi Bilim Merkezi binasına taşıdık. Gebze’de yaptığımız kütüphane 90 iş günü içinde hizmete açılacak. Kent Meydanı’nda yapılmaya başlanan kütüphane Gebze’mize yakışır bir kütüphane olacak.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Kent Meydanı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kütüphanede çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Kütüphanelerin bilgilerin saklandığı ve insanların istedikleri zaman istifade edebildikleri alanlar olduğunu söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi olarak Gebze’deki kütüphane sayımızı arttırıyoruz. Bilim sanat merkezlerimizdeki kütüphanelerimizin yanı sıra Kent Meydanına da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte güzel bir kütüphane açacağız. Kütüphane tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Gebzeli çocuklarımızla kitapları buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

EKSİKLİĞİ HİSSEDİYORUM

Kütüphanenin Gebze’ye yakışır bir kütüphane olacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İlçelerimize kütüphane eksikliğini bende hissediyorum. Büyükşehir Kütüphanemizi Bilim Merkezi binasına taşıdık. Gebze’de yaptığımız kütüphane 90 iş günü içinde hizmete açılacak. Kent Meydanı’nda yapılmaya başlanan kütüphane Gebze’mize yakışır bir kütüphane olacak.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.