19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor!

Kocaeli 26.09.2020 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son ölçümlere göre Türkiye genelinde parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan pek çok ilimizde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkisini gösterecekken, iç kesimlerde sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak. İşte MGM hava durumu raporu: 26 Eylül 2020 hava nasıl olacak? Haftasonu yağmur yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son ölçümlere göre yurdun iç kesimlerinde sıcaklık 2 ile 4 derece arasında artış gösterecek. Türkiye genelinde parçalı bulutlu havanın baş göstereceği tahmin edilirken pek çok il için sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika hava durumu ölçümleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan hava durumu tahminleri: ANKARA: 28, Parçalı ve az bulutlu. İSTANBUL: 30, Parçalı ve az bulutlu. İZMİR: 29, Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. BURSA: 33, Parçalı bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı. KOCAELİ: 33, Parçalı ve az bulutlu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son ölçümlere göre Türkiye genelinde parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan pek çok ilimizde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkisini gösterecekken, iç kesimlerde sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak. İşte MGM hava durumu raporu: 26 Eylül 2020 hava nasıl olacak? Haftasonu yağmur yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son ölçümlere göre yurdun iç kesimlerinde sıcaklık 2 ile 4 derece arasında artış gösterecek. Türkiye genelinde parçalı bulutlu havanın baş göstereceği tahmin edilirken pek çok il için sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika hava durumu ölçümleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan hava durumu tahminleri:

ANKARA: 28, Parçalı ve az bulutlu.

İSTANBUL: 30, Parçalı ve az bulutlu.

İZMİR: 29, Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BURSA: 33, Parçalı bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı.

KOCAELİ: 33, Parçalı ve az bulutlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.