KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

17.11.2016 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Haftalardır sabırsızlıkla beklenen KYK burs sonuçları açıklandı

KYK burs başvuruları 12 Ekim Çarşamba günü sona ermiş sonuçları ise uzun zamandır beklenmişti. Sonunda heyecanlı bekleyiş sona erdi ve KYK burs sonuçları açıklandı. Sonuçlar  açıklanır açıklanmaz yüz binlerce aday KYK’nın sitesine akın etti.   TAAHHÜTNAME ONAY İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK Sonuçların açıklanacağı ilan sayfasında öğrencilerimizin bundan sonra yapması gerekenler de duyuruldu. Burs/kredi almak isteyen öğrenciler kendilerine verilen süre içerisinde e-devlet şifreleri ile e-devlet sayfasından burs/kredi taahhütname onay işlemi yapacaklardır. Sonuç ekranında tahsis edilen burs/kredi imkânından faydalanmak için e-devlet üzerinden taahhütname onayı yapılması zorunlu.
Haftalardır sabırsızlıkla beklenen KYK burs sonuçları açıklandı

KYK burs başvuruları 12 Ekim Çarşamba günü sona ermiş sonuçları ise uzun zamandır beklenmişti. Sonunda heyecanlı bekleyiş sona erdi ve KYK burs sonuçları açıklandı. Sonuçlar  açıklanır açıklanmaz yüz binlerce aday KYK’nın sitesine akın etti.

 

TAAHHÜTNAME ONAY İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Sonuçların açıklanacağı ilan sayfasında öğrencilerimizin bundan sonra yapması gerekenler de duyuruldu. Burs/kredi almak isteyen öğrenciler kendilerine verilen süre içerisinde e-devlet şifreleri ile e-devlet sayfasından burs/kredi taahhütname onay işlemi yapacaklardır. Sonuç ekranında tahsis edilen burs/kredi imkânından faydalanmak için e-devlet üzerinden taahhütname onayı yapılması zorunlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.