KYK burs ve kredileri hangi tarihte hesaplara yatacak?

02.12.2016 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KYK burs ve kredileri hangi tarihte hesaplara yatacak?

KYK burs ve kredileri için geri sayım sürüyor. Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği KYK burs ve kredileri hangi tarihte hesaplara geçecek. KYK burs ve kredilerine dair tüm detaylat haberimizde yer alıyor...

KYK burs ve kredi başvurularının sonucu 17 Kasım tarihinde duyurulmuştu. O tarihten itibaren öğrenciler büyük bir heyecanla KYK burs ve kredilerinin hesaplara geçeceği tarihi bekliyorlar. KYK burs ve kredilerine dair tüm ayrıntılar ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor... KYK'ya ilk defa müracaatta bulunmuş olup taahhütname onay işlemlerini tamamlayan ÖN LİSANS, LİSANS, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA öğrencilerimizin ilk ödemeleri Aralık ayı itibariyle Ekim, Kasım ve Aralık olmak üzere üç ay olarak yatırılacaktır. Öğrenciler TC KİMLİK numarasının son hanesine göre burs/kredilerini çekebileceklerdir.          KYK BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?   KYK resmi sitesinden yaptığı açıklama dahilinde burs ücretlerini; lisans öğrencileri için aylık 400 lira, yüksek lisans öğrencileri için aylık 800 lira, doktora öğrencileri için ise aylık 1200 lira olarak duyurdu.   KYK ÖDEMELERİ NASIL YAPILIYOR?   Burs/kredi ödemeleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından başvurulara istinaden mevzuat çerçevesinde Ziraat bankası aracılığı ile yapılmaktadır.   Öğrenciler, hesap kartı ile ilgili sorgulama ve diğer işlemlerini http://www.kyksorgulama.net veya 444 00 00 ya da 0850 220 00 00 Ziraat Müşteri Hizmetleri üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu ekranlar üzerinden kredi ve yurtlar kurumuna yönelik olarak borç, yurt, burs ve diğer her türlü sorgulama işlemi çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. 
KYK burs ve kredileri için geri sayım sürüyor. Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği KYK burs ve kredileri hangi tarihte hesaplara geçecek. KYK burs ve kredilerine dair tüm detaylat haberimizde yer alıyor...

KYK burs ve kredi başvurularının sonucu 17 Kasım tarihinde duyurulmuştu. O tarihten itibaren öğrenciler büyük bir heyecanla KYK burs ve kredilerinin hesaplara geçeceği tarihi bekliyorlar. KYK burs ve kredilerine dair tüm ayrıntılar ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

KYK'ya ilk defa müracaatta bulunmuş olup taahhütname onay işlemlerini tamamlayan ÖN LİSANS, LİSANS, YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA öğrencilerimizin ilk ödemeleri Aralık ayı itibariyle Ekim, Kasım ve Aralık olmak üzere üç ay olarak yatırılacaktır. Öğrenciler TC KİMLİK numarasının son hanesine göre burs/kredilerini çekebileceklerdir. 
 
 
 
 
KYK BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?
 
KYK resmi sitesinden yaptığı açıklama dahilinde burs ücretlerini; lisans öğrencileri için aylık 400 lira, yüksek lisans öğrencileri için aylık 800 lira, doktora öğrencileri için ise aylık 1200 lira olarak duyurdu.
 
KYK ÖDEMELERİ NASIL YAPILIYOR?
 
Burs/kredi ödemeleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından başvurulara istinaden mevzuat çerçevesinde Ziraat bankası aracılığı ile yapılmaktadır.
 
Öğrenciler, hesap kartı ile ilgili sorgulama ve diğer işlemlerini http://www.kyksorgulama.net veya 444 00 00 ya da 0850 220 00 00 Ziraat Müşteri Hizmetleri üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu ekranlar üzerinden kredi ve yurtlar kurumuna yönelik olarak borç, yurt, burs ve diğer her türlü sorgulama işlemi çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.