Laç'tan Başkan Şayir'e performans teşekkürü!

Spor 10.05.2020 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Laç'tan Başkan Şayir'e performans teşekkürü!

Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep Laç’tan da teşekkür geldi. Göreve geleli henüz bir yıl olmasına karşılık, yaptığı çalışmalarla sadece Dilovası’nda değil, ülke çapında büyük ses getiren Belediye Başkanı Hamza Şayir, Koronavirüs günlerinde gösterdiği performans ile de alkış aldı. Başkan Laç’tan Şayir’e Teşekkür Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep LAÇ Covid-19 salgını ile mücadelede verdiği başarılı çalışmalar ve halka olan desteklerinden dolayı spor camiası olarak çok memnun olduklarını ve Başkan Hamza Şayir’i bu duyarlı yardım çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Laç, "Şayir Ayrım Yapmadan Yardım Dağıttı" Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep Laç; zor günlerde ayrım yapmaksızın her haneye önce gıda paketi, ardından soğan ve patates dağıtan Şayir, Ramazan ayındaki bu organiazyon ile örnek bir çalışmaya imza attı, biz kendisini bu çalışmalarından dolayı destekliyor ve teşekkür ediyoruz.

Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep Laç’tan da teşekkür geldi. Göreve geleli henüz bir yıl olmasına karşılık, yaptığı çalışmalarla sadece Dilovası’nda değil, ülke çapında büyük ses getiren Belediye Başkanı Hamza Şayir, Koronavirüs günlerinde gösterdiği performans ile de alkış aldı.

Başkan Laç’tan Şayir’e Teşekkür

Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep LAÇ Covid-19 salgını ile mücadelede verdiği başarılı çalışmalar ve halka olan desteklerinden dolayı spor camiası olarak çok memnun olduklarını ve Başkan Hamza Şayir’i bu duyarlı yardım çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Laç, "Şayir Ayrım Yapmadan Yardım Dağıttı"

Dilovası Belediye Spor Başkanı Recep Laç; zor günlerde ayrım yapmaksızın her haneye önce gıda paketi, ardından soğan ve patates dağıtan Şayir, Ramazan ayındaki bu organiazyon ile örnek bir çalışmaya imza attı, biz kendisini bu çalışmalarından dolayı destekliyor ve teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.