19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lale soğanı satışları 14 Kasım’da başlıyor

Darıca 11.11.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lale soğanı satışları 14 Kasım’da başlıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehri rengarenk bir görünüme kavuşturan lale soğanı satışları 14 Kasım’da başlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 renkten oluşan lale satışları 14 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Bu kapsamda kentin 12 ilçesindeki 14 ayrı noktada 5 bin adet lale vatandaşlara sunulacak.   EN GÜZEL LALE YARIŞMASI Nisan ayında yapılacak olan ‘En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin’ yarışmasına katılmak isteyenlerin şimdiden lalelerini alıp ekmeleri gerekiyor. Yarışmaya katılacak vatandaşların, aldıkları laleler ve yanında verilen satış fişi ile Nisan’ın ilk haftası Sekapark’a başvuruda bulunmaları gerekiyor. Yarışmaya standartlarda bulunan 8 çeşit lale ile başvurulabiliyor. Saksının çapı 29 santimetreyi geçmeyecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, lale satış noktalarından bilgi alabiliyor.   12 FARKLI NOKTADA SATILACAK Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan satışlar 12 ilçenin tamamında satışa çıkarılacak. İzmit ilçesindeki satışlar Cumhuriyet Parkı, Belsa Plaza önü ve Fevziye Camii Önü’nde gerçekleştirilecek. Kandıra Merkez, Karamürsel Belediyesi önü, Gölcük Çarşı ve Değirmendere Çınarlık Meydanı, Gebze Eski Hamam önü, Darıca Eski Belediye Binası, Çayırova Fatih Caddesi, Dilovası Belediye Binası, Körfez Ağadere caddesi ve İSU Hizmet binası ve Derince Belediye binası önün de satışa sunulan noktalar arasında olacak.   5000 LALE SOĞANI SATIŞI OLACAK Lale satışları kapsamında Sarı, Beyaz, Mor, Pembe, Eflatun, Kırmızı, Mor, Koyu Mor ve Kırmızı beyaz olan 8 farklı renk lale satışa sunulacak. Şehri rengarenk bir görüntüye kavuşturacak olan 5 bin adet lale piyasanın çok altında bir fiyata satışa çıkarılacak. Paketlerinin tanesi 3 TL’den satılacak lale soğanları bahçelerde, balkonlarda ve saksılarda da açacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehri rengarenk bir görünüme kavuşturan lale soğanı satışları 14 Kasım’da başlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 renkten oluşan lale satışları 14 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Bu kapsamda kentin 12 ilçesindeki 14 ayrı noktada 5 bin adet lale vatandaşlara sunulacak.
 
EN GÜZEL LALE YARIŞMASI
Nisan ayında yapılacak olan ‘En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin’ yarışmasına katılmak isteyenlerin şimdiden lalelerini alıp ekmeleri gerekiyor. Yarışmaya katılacak vatandaşların, aldıkları laleler ve yanında verilen satış fişi ile Nisan’ın ilk haftası Sekapark’a başvuruda bulunmaları gerekiyor. Yarışmaya standartlarda bulunan 8 çeşit lale ile başvurulabiliyor. Saksının çapı 29 santimetreyi geçmeyecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, lale satış noktalarından bilgi alabiliyor.
 
12 FARKLI NOKTADA SATILACAK
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan satışlar 12 ilçenin tamamında satışa çıkarılacak. İzmit ilçesindeki satışlar Cumhuriyet Parkı, Belsa Plaza önü ve Fevziye Camii Önü’nde gerçekleştirilecek. Kandıra Merkez, Karamürsel Belediyesi önü, Gölcük Çarşı ve Değirmendere Çınarlık Meydanı, Gebze Eski Hamam önü, Darıca Eski Belediye Binası, Çayırova Fatih Caddesi, Dilovası Belediye Binası, Körfez Ağadere caddesi ve İSU Hizmet binası ve Derince Belediye binası önün de satışa sunulan noktalar arasında olacak.
 
5000 LALE SOĞANI SATIŞI OLACAK
Lale satışları kapsamında Sarı, Beyaz, Mor, Pembe, Eflatun, Kırmızı, Mor, Koyu Mor ve Kırmızı beyaz olan 8 farklı renk lale satışa sunulacak. Şehri rengarenk bir görüntüye kavuşturacak olan 5 bin adet lale piyasanın çok altında bir fiyata satışa çıkarılacak. Paketlerinin tanesi 3 TL’den satılacak lale soğanları bahçelerde, balkonlarda ve saksılarda da açacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.