‘’Lay lay lom yok beyler’’

Spor 10.02.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Lay lay lom yok beyler’’

DÜN YAPILAN ANTRENMANDA TEKNİK DİREKTÖR GÜNDOĞDU OYUNCULARINA SERT ÇIKTI

Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik Direktör Galip Gündoğdu oyuncularına sert uyarılar yapmaktan geri kalmadı. Disiplinden taviz vermeyen Gündoğdu, ‘’Lay lay lom yok beyler! Daha ciddi olun’’ şeklinde uyarılar yaptı. 3.Lig 3.Grup’ta gözler haftanın maçına çevrildi. Pazar günü deplasmanda Afjet Afyonspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde zorlu 90 dakikanın hazırlıkları sürerken, dün yapılan antrenmana Teknik Direktör Galip Gündoğdu damga vurdu. Futbolcularının zaman zaman ciddiyetsiz davranmalarına sinirlenen deneyimli teknik adam, ‘’Lay lay lom yok beyler! Daha ciddi olun’’ şeklinde uyarılar yapması dikkatlerden kaçmazken, Gündoğdu oyunu sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini konusunda uygulamalı uyarılar yaptı. Atak organizasyonları üzerinde duran Galip Hoca, antrenmanın son bölümünde ise oyuncularına şut çalışması yaptırdı.
DÜN YAPILAN ANTRENMANDA TEKNİK DİREKTÖR GÜNDOĞDU OYUNCULARINA SERT ÇIKTI

Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik Direktör Galip Gündoğdu oyuncularına sert uyarılar yapmaktan geri kalmadı. Disiplinden taviz vermeyen Gündoğdu, ‘’Lay lay lom yok beyler! Daha ciddi olun’’ şeklinde uyarılar yaptı.

3.Lig 3.Grup’ta gözler haftanın maçına çevrildi. Pazar günü deplasmanda Afjet Afyonspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde zorlu 90 dakikanın hazırlıkları sürerken, dün yapılan antrenmana Teknik Direktör Galip Gündoğdu damga vurdu. Futbolcularının zaman zaman ciddiyetsiz davranmalarına sinirlenen deneyimli teknik adam, ‘’Lay lay lom yok beyler! Daha ciddi olun’’ şeklinde uyarılar yapması dikkatlerden kaçmazken, Gündoğdu oyunu sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini konusunda uygulamalı uyarılar yaptı. Atak organizasyonları üzerinde duran Galip Hoca, antrenmanın son bölümünde ise oyuncularına şut çalışması yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.